Jorma Uotinen julkaisi 80-lukua henkivän kuvan ex-puolisonsa kanssa – fanit innostuivat: "Ottakaa nyt uusiksi"

8:47
Jorma Uotinen täytti kesällä 70 vuotta – näin MTV Uutiset onnitteli synttärisankaria Helsingin Töölössä

Jorma Uotisen ja Helena Lindgrenin kuva 1980-luvulta kerää kehuja Instagramissa.

Tanssitaiteilija ja Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jorma Uotinen liittyi toukokuussa Instagramiin ja on sen jälkeen ilahduttanut seuraajiaan toisinaan vanhoilla kuvilla vuosien takaa.

Viimeisimmässä julkaisussaan Uotinen poseeraa ex-puolisonsa, meikkitaitelija ja laulaja Helena Lindgrenin kanssa tyylikkäässä, vahvasti 1980-luvun tyyliä henkivässä kuvassa.

– 1980-luvulta! Uotinen toteaakin ytimekkäästi kuvatekstissä.

Vanha otos Uotisesta ja Lindgrenistä sai Uotisen seuraajat innostumaan.

– Upea kuva. Ottakaa se nyt uusiksi, varmaan tulee nytkin ihana kuva, – eräs kehui.

– Niin eleganttia!

– Upea pari!

Uotisen alkusyksystä ilmestyneessä elämäkerrassa kerrotiin, että Lindgrenin ja Uotisen parisuhteen viimeisissä vaiheissa esiintynyt katkeruus saattaa edelleen nousta joskus esiin toisen syyllistämisenä. He kuitenkin pystyvät kirjan mukaan suhtautumaan huumorilla toistensa ennen niin ärsyttäviltä tuntuneisiin ominaisuuksiin.

Pari erosi vuonna 1999, mutta on edelleen hyvissä väleissä keskenään. Uotinen kertoi elämäkerrassaan, ettei haikaile parisuhteen perään, mutta toivoo voivansa vielä kerran kokea rakkauden. Kirjan mukaan Uotisen kohdalle ei ole osunut veret seisauttavaa rakkautta sen jälkeen, kun hän erosi Lindgrenistä. 

– Sen olen oppinut vuosien varrella, että rakkaus ei tule tilauksesta. Se tapahtuu, jos on tapahtuakseen, Uotinen sanoi jo vuoden 1999 erotilanteessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja