Jori Lehterä astui ensi kertaa median eteen kohun jälkeen – ”Ei mulla ollut kiinnostusta puhua yksityiselämästä”

Jori Lehterä palaa tämän viikon Ruotsin EHT-turnauksessa Leijonien paitaan usean vuoden tauon jälkeen. Lehterä on ollut jo tovin ajan otsikoissa kaukalon ulkopuolisten asioiden myötä. Tiistaina hän astui ensimmäistä kertaa median eteen.

Lehterä on kiertänyt muun muassa kotimaista mediaa syksyn 2018 jälkeen, kun hän joutui rikosepäilyn kohteeksi. Lehterä sai maaliskuussa neljän kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen huumausainerikoksesta. 

Lehterän puolustus haki ja sai valitusluvan hovioikeudelta. Tapausta käsitellään myöhemmin Turun hovioikeudessa.

Tiistaina Lehterä asteli median eteen Leijonien tilaisuudessa Helsingissä. Lehterän mukaan hän osasi odottaa, että kotimainen media osoittaa häntä kohtaan kiinnostusta.

– Yllättävän vähän teitä on, Lehterä sanoi virne suupielillä, katsoen ympärillä ollutta toimittajajoukkoa.

– Ei mua ole hirveästi jännittänyt tänne tulo. Tässä on ihan tarpeeksi pelattu jääkiekkoa. Ihan sen kautta olen lähestynyt turnausta, että tässä on ollut hyvä fiilis pelaamisesta.

Jääkiekkoliiton eri edustajat viittasivat tilaisuuden yhteydessä siihen, että pelaajilta saa kysyä vain jääkiekkoon liittyviä kysymyksiä.

Olet vältellyt kotimaista mediaa menneen kesän ja syksyn aikana. Aavistelitko, että mitä sinulta meinataan kysyä?

– Kyllä. Ei mulla ollut mitään kiinnostusta puhua yksityiselämästä. Voin puhua jääkiekosta, mutta vähän oli sellainen fiilis, että ei tässä puhuta jääkiekosta. Sen takia (välttelin) lähinnä, Lehterä myönsi MTV Urheilulle.

Yleisesti Lehterä odottaa tämän viikon turnausta innokkaana.

– Intoa kirkuen tulin tänne, Lehterä vakuutteli.

Lue myös:

    Uusimmat