Jordan esiintyi anteliaassa asussa, katso kuvat!

Uhkeista muodoistaan tuttu povipommi Jordan ei sulojaan peitellyt lanseeratessaan uuden tuoksunsa Lontoossa. Kyseenalaiseksi esityksen teki se, että tähti omisti tuoksunsa lapsilleen.

Rintojaan ahkerasti esittelevä Katie Price eli Jordan, 32, ei pettänyt tälläkään kertaa, kun tähtönen lanseerasi uuden Precious Love -tuoksunsa Lontoossa.

Tekoturkin päällä poseerannut Price oli pukeutunut läpikuultavaan, paljetein koristeltuun kokopukuun, joka ei juuri jättänyt arvailujen varaan. Hattaran värinen, polkkamittainen peruukki, tekoturkiksella koristeltu seilorinhattu sekä tavaramerkiksi muodostunut vahva meikki kruunasivat Pricen mielipuolisen ja anteliaan lookin.

Price kuitenkin paljasti uuden tuoksunsa inspiraationa olleen perhearvot, joten tähdeltä olisi voinut odottaa toisenlaistakin asukokonaisuutta.

– Olen niin innoissani uudesta hajuvedestäni. Olen nimennyt sen Precious Loveksi (kallisarvoinen rakkaus), sillä kuluneena vuonna olen tajunnut enemmän kuin koskaan, kuinka kallisarvoista rakkaus on.

Price on käyttänyt pullon koristelussa lastensa nimikirjaimia.

– Ja kunnianosoituksena kolmelle elämäni suurimmalle rakkaudelle, olen käyttänyt symbolia, jossa yhdistyvät Harveyn, Juniorin ja Princessin etukirjaimet upean sydämenmuotoisen pullon keskellä, Price kertoo.

JORDAN: POVIPOMMIN PÄIVÄKIRJA Subilla ensi keväänä.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat