Joonas Nordmanin talk show kuvattiin erittäin haastavissa olosuhteissa ilman yleisöä koronan takia – näin arki jatkuu ohjelman päättymisen jälkeen

Joonas Nordmanin talk show joutui tulikasteeseen koronan takia – näin ohjelma tehtiin poikkeusoloissa 6:54

Koronapandemia ei ole vaikuttanut merkittävästi Joonas Nordmanin omaan elämään.

Kevään aikana poikkeuksellisissa olosuhteissa kuvattu Joonas Nordman Show tulee päätökseensä lauantaina 30. toukokuuta. Ohjelma kuvattiin erikoisilla järjestelyillä, sillä koronapandemian takia studiossa ei ollut lainkaan studioyleisöä yhdessäkään lähetyksessä. 

Ohjelman tullessa päätökseensä Joonas Nordman suuntaa katseensa kohti kesää, joka on aivan ovella. Lomailla hän aikoo vasta heinä-elokuun tienoilla, sillä sitä ennen hänellä on tiedossa Ylen Aikuiset-sarjan kuvauksia sekä tuleviin projekteihin valmistautumista. Kuten monilla muillakin, myös Nordmanin lomasuunnitelmat menivät uusiksi koronapandemian takia. 

– Jos MM-lätkä olisi toteutunut, niin olisimme silloin olleet tauolla tämän ohjelman kanssa ja mullakin piti olla Islannin matka toissa viikolla, mutta ei sitten ollut. Se oli oikeastaan ainut tälle kesälle suunniteltu isompi reissu. 

– Koronatilanteen vuoksi on kyllä sellainen olo, etten varmaan lähde hetkeen mihinkään ulkomaille. 

Nordman kertoo olevansa sikäli onnekkaassa asemassa poikkeusaikana, ettei hänen ohjelmaansa peruttu tai siirretty. Häneltä ei ole käytännössä mennyt töitä alta, joten hän kokee selvinneensä tilanteesta hyvin ja ilman suurempaa stressiä. Mies myöntää olevansa myös muutenkin aikamoinen kotihiiri, joten kotoilukaan ei ole aiheuttanut hänelle sen suurempia ongelmia. 

Lisäksi Nordman, kuten koko muu Joonas Nordman Show'n tuotanto, on pysytellyt terveenä. Nordman kertoo, ettei hänen lähipiirissäkään ole ollut sairastelua. 

– Tämä juuri tuntuu olevan se juttu, kukaan ei tunnu tuntevan ketään, jolla olisi ollut koronavirus. En tiedä, keitä ne ihmiset ovat, koska tuntuu lehtiä lukiessa, että siihen on sairastunut paljon kaiken ikäisiä, Nordman pohtii. 

Joonas Nordman Show lauantaina 30. toukokuuta MTV3-kanavalla kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat