Jontte Valosaari oli menettää äänensä: Toi jännitystä keikkaan

Jos mä oisin sun mies ja Haastaja -hiteistään tunnettu Jontte Valosaari juhli perjantaina levynjulkkareita Helsingissä.

Ennen illan juhlaa Jontte joutui jännittämään äänensä puolesta.

– Puhuin päivän aikana niin paljon ja annoin haastatteluja, että ääni tuntui lähtevän. Olin pitkään kipeä, varmaan noin seitsemän viikon ajan oli yskää, flunssaa ja kuumetta. Siinä jouduttiin menoja perumaan ja siirtelemään, mutta nyt olen ollut jo muutaman viikon kunnossa, Jontte kertoo MTV3.fille.

Ennen illan juhlaa esiintyi Jontte päivällä Justin Bieber –etkoilla Kaisaniemessä, jossa sää oli kylmä ja sateinen. Mies epäilee tämän vaikuttaneen äänen heikkenemiseen.

– Kyllähän siellä Kaisaniemessä tuuli, joten se saattoi vaikuttaa. Hieman se lisäsi jännitystä illan suhteen, että onkohan ääni nyt kunnossa, Jontte kertoo.

Jonten onneksi ääni lopulta kantoi läpi julkkarikeikan.

– Tunti ennen keikkaa vetäydyin omiin oloihin ja join teetä. Keikan lopussa kurkussa hieman tuntui, mutta ei se onneksi vaikuttanut ääneen.

Valosaari kertoo keikan sujuneen hyvin ja ihmisten olleen hyvällä fiiliksellä.

– Olin otettu siitä, miten paljon porukkaa tuli paikalle. Jäi hyvä fiilis. Ilta ei venynyt edes pilkkuun asti, olin ajoissa himassa kun kolmen aikaan alkoi väsyttää. Tuntui, että oli parempi lähteä kotiin kun oli pitkä päivä takana ja väsytti, tähti kuvailee iltaa.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat