Mainos

Jollan kuoret muuttavat puhelimen ilmettä pintaa syvemmältä

Suomalainen älypuhelinyhtiö Jolla on järjestänyt tiedotustilaisuuden, jossa yhtiö antoi lisätietoa ensimmäisestä älypuhelimestaan.

Illalla järjestetyssä tilaisuudessa selvennettiin, mitä laitteen julkistuksen yhteydessä käytetty "The Other Half" -ilmaisu käytännössä tarkoittaa.

Sailfish-käyttöjärjestelmän ohjelmistokehityksestä vastaava Marc Dillon totesi, että laitteessa kaksi puolikasta yhdistyvät, jolloin ne ovat enemmän kuin erillisinä osina ollessaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Jolla-puhelimen ilmettä pystyy muokkaamaan eri väristen taustakuorien avulla. Mutta puhelimen kuoren vaihtaminen muuttaa laitteen olemusta paljon pintaa syvemmältä.

Vaihtokuorien avulla laitteen toiminnallisuutta pystyy nimittäin muokkaamaan.

Kun uusi takakuori laitetaan kiinni Jolla-kännykkään, niin se muokkaa järjestelmän toimintoja ja ulkoasua kaltaisekseen muuttamalla esimerkiksi käyttöjärjestelmän värejä, fontteja, ääniä ja profiileja.

Kuorien avulla voidaan myös vaikkapa välittää linkkejä tai tehdä jopa konkreettisia muutoksia esimerkiksi puhelimen kameran salamaan.

Dillon totesi, että kuorta vaihtamalla voi samalla vaihtaa koko laitteen toiminnallisuutta. Yhtiön mukaan kyseinen ominaisuus luo Jolla-puhelimen ydinkokemuksen.

- Vain mielikuvitus on tässä rajana, totesi Dillon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.