Jokerit viritti uljaan kirin – yleisö huusi viime minuuttien alivoimamaalille

Maali: Jokerit - KOOVEE, Emil Oksanen(2 Jokerit) 1:04
Kotiyleisö huusi, kun Emil Oksanen iski alivoimamaalin ja Jokerit nousi maalin päähän.

Jokerit sai aikaiseksi uljaan kirin Mestiksen kotiavauksessaan Keravan jäähallissa, mutta hävisi Kooveelle 2–3.

Koovee tylytti Jokereita avauserässä painelemalla 3–0-johtoon Santtu Hakasen, Eerik Kantolan sekä Jere Kivimäen tekemillä maaleilla.

Maali: Jokerit - KOOVEE, Santtu Hakanen(42 KOOVEE) 1:03
Santtu Hakanen avasi Kooveen maalihanat nautiskellen.

Maali: Jokerit - KOOVEE, Eerik Kantola(12 KOOVEE) 1:07
Näin Eerik Kantola viimeisteli läpiajosta Kooveen toisen maalin.

Maali: Jokerit - KOOVEE, Jere Kivimäki(52 KOOVEE) 1:15
Hurjasta maalinedusruuhkasta syntynyt Kooveen osuma hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen.

Toinen periodi meni maalittomasti, mutta kolmannessa erässä Jokerit nousi taisteluun.

Keravalla on tunnelmaa: Jokerien fanit pomppivat tappioasemasta huolimatta tasajalkaa 0:35
Tasajalkaa tappioasemassa – katso, miten Jokeri-fanit pomppivat toisessa erässä päädyn voimin.

Mathias Hänninen laukoi helsinkiläisten ensimmäisen maalin ajassa 46.11.

Maali: Jokerit - KOOVEE 1:09
Tämä Mathias Hännisen osuma oli Jokerien ensimmäinen Keravan jäähallissa syntynyt Mestis-maali.

Jokerien toiveet nousivat tämän jälkeen vielä pykälän, kun Emil Oksanen huudatti kotiyleisöä alivoimalla läpiajosta. Oksasen osuma syntyi vajaat kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä, mutta se jäi ottelun viimeiseksi.

Näet Oksasen osuman ylälaidan videolta.

Täksi kaudeksi kotimaiseen sarjajääkiekkoon palannut Jokerit on nyt tahkonnut kaksi jännittäväksi kehkeytynyttä Mestis-ottelua. Eilen helsinkiläisseura nousi sarja-avauksessaan vieraissa kahden maalin tappioasemasta Kiekko-Espoota vastaan 3–2-jatkoaikavoittoon.