Jokereilta shokkitiedote: puolustajan ura ohi sydänvian vuoksi!

Jokereiden 31-vuotias puolustaja Oskari Korpikari joutuu lopettamaan ammattilaisuransa sydänperäisen vaivan takia. Seura tiedotti asiasta sunnuntaina.

Edellisen kerran Korpikari pelasi lokakuun alussa. Löydetty vaiva päättää ammattilaisuran, mutta liikuntaa Korpikari pystyy jatkamaan normaalisti.

- Normaalia elämää pystyy jatkamaan, mikä on hieno asia. Varmasti joitain asioita pitää ottaa huomioon, etteivät riskit lisäänny, mutta on ehdottomasti hyvä, että vaiva löydettiin, Korpikari kertoi tiedotteessa.

- Lopettaminen on kova paikka, koska liekki on palanut koko ajan ja tietyllä tavalla palaa vieläkin. On vain katsottava asiaa vähän kauempaa. Hienoa aikaa on saanut viettää usean vuoden, mutta se on kuitenkin vain urheilua.

Korpikari siirtyi Jokereihin viime kaudella. Hän edusti SM-liigaurallaan Kärppiä, Bluesia ja Pelicansia. Kärpissä Korpikari pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta neljästi. Hän oli toissa kaudella Leijonien MM-leiriryhmässä mukana kalkkiviivoille saakka. Korpikari voitti urallaan myös nuorten MM-pronssia vuonna 2004.

Lue myös:

    Uusimmat