Mainos

Johtava virkamies kohukuvasta: Avasin kaljatölkin virallisen osuuden jälkeen

Romanian kohutulle virkamatkalle osallistuneet virkamiehet antavat selvityksensä matkan tapahtumista Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajuselle ensi viikon tiistaihin mennessä.

Virkamatkasta nousi laaja kohu, kun Suomen Kuvalehti kertoi kahden Helsingin kaupungin johtavan virkamiehen esiintyneen humalassa virkamatkalla Romaniassa.

Helsingin kaupungin sosiaaliviraston johtava virkamies Jarmo Räihä tyrmää lehtiväitteet ja korostaa, ettei hän ole ollut matkalla alkoholin vaikutuksen alaisena.

- Omalta kohdaltani voin sanoa, että en ole siellä päihtyneenä ollut. Vedin Romaniassa viralliset neuvottelut, sanoi MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa vieraillut Räihä.

Suomen Kuvalehden julkaisemassa kuvassa Räihä ja turvallisuus- ja valmiusosaston päällikkö Hannu Hakala ovat tölkkien kanssa Târgu Cărbuneştin kaupungissa virkamiesten ajoneuvon vierellä.

- Se kuva oli varmaan leirissä käynnin jälkeen. Olimme nousemassa autoon, niin avasin kaljatölkin siinä, mutta en siellä päihtyneenä ole ollut, Räihä selvittää.

Kaupunginjohtaja Jussi Pajunen käynnisti välittömästi tutkinnan matkan tapahtumista. Räihä kertoo keskustelleensa lyhyesti Pajusen kanssa asiasta perjantaina.

- Kerroin hänelle, etten ole Romaniassa päihtyneenä ollut ja että lehtijuttu ei pidä paikkaansa. Pajunen sanoi, että selvitetään asia ja toivotti hyvää viikonloppua.

(MTV3)

Katso Helsingin kaupungin sosiaaliviraston johtavan virkamiehen Jarmo Räihän haastattelu: (Huomenta Suomi 29.11.2010)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.