Johnny Depp ohjaa ensimmäisen elokuvansa 25 vuoteen – mukana huipputuottajat

MTV paikalla: Johnny Depp nousee lavalle Jeff Beckin kanssa Helsingissä – tällaiset ovat ennakkotunnelmat 5:38
Johnny Depp konsertoi Jeff Beckin kanssa Helsingissä viime kesäkuussa.

Elokuva käsittelee italialaisen taiteilijan elämää.

Oikeustaiston ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan voittanut näyttelijä Johnny Depp on kääntänyt katseensa jälleen elokuvamaailmaan.

Depp ilmoitti maanantaina 14. elokuuta palaavansa elokuvaohjaajan puikkoihin, sillä hän tulee ohjaamaan elokuvan italialaisesta taiteilijasta Amedeo Modiglianista. Elokuvan tuottajiksi on nimetty konkareina tunnetut Al Pacino ja Barry Navidi.

– Herra Modiglianin saaga on sellainen, jonka tuon uskomattomalla kunnialla nöyryydellä valkokankaalle, Depp kommentoi lausunnossaan. 

– Hänen elämässään oli suuria vaikeuksia, mutta lopulta voitto. Se on universaalisti inhimillinen tarina, johon kaikki katsojat voivat samaistua, hän lisäsi.

Kyseessä on Deppin ensimmäinen ohjaustyö 25 vuoteen, sillä edellinen ohjaustyö Soturi on vuodelta 1997. Tuolloin Depp tähditti myös itse kyseistä elokuvaa. 

Tuleva elokuva Modigliani perustuu Dennis McIntyren samannimiseen näytelmään vuodelta 1980, jossa seurataan taidemaalarin myrskyistä elämää 48 tunnin aikana Pariisissa vuonna 1916. Elokuvan tuotannon on kerrottu alkavan Euroopassa keväällä 2023.

Lähde: Page Six

Johnny Deppin uran uskotaan lähtevän uuteen nousuun - Amber Heardin tilanne näyttää karummalta. Katso video!

Johnny Deppin uralla mahdollisuuksia uuteen nousuun – Amber Heard tarvitsisi ihmeen 1:17


Lue myös:

    Uusimmat