John Travoltalle hetki tanssilattialla prinsessa Dianan kanssa oli kuin sadusta – yksi tehtävä aiheutti näyttelijälle harmaita hiuksia

1:50
Prinsessa Dianan kuolemasta tuli kuluneeksi vuonna 2017 20 vuotta.

John Travolta sai erityisen tilaisuuden vuonna 1985 ollessaan vieraana Valkoisessa talossa. 

Näyttelijä John Travolta ei unohda koskaan sitä hetkeä, kun tanssitti prinsessa Dianaa vuonna 1985 Valkoisen talon illallisella, jota isännöi silloinen presidentti Ronald Reagan ja ensimmäinen nainen Nancy Reagan.

67-vuotias näyttelijä totesi meksikolaismedialle antamassaan haastattelussa, ettei ollut valmistautunut laisinkaan kyseiseen tanssiin.

– En ajatellut, että he pyytäisivät minun tanssimaan hänen kanssaan. Olin äärimmäisen etuoikeutettu ja otettu, että sain tehdä niin. Ajattelin, että tälle on varmasti jokin syy ja mietin, että minun on nyt annettava kaikkeni, hän totesi haastattelussa.

– Minun tehtävänäni oli viedä häntä ja pitää huoli, että hänellä on hauskaa.

Travoltalle tanssittaminen oli se helppo tehtävä, mutta eräs toinen aiheutti hänelle sen sijaan harmaita hiuksia.

– Se, että osaat tervehtiä Dianaa asianmukaisesti, olla itsevarma ja kysyä häntä tanssimaan, oli varsin monimutkainen tehtävä.

Travolta kertoo hetken tuntuneen kuin sadulta, ja hän muistaa sen elävästi vuosikymmenien jälkeenkin.

– Mieti sitä asetelmaa. Olimme Valkoisessa talossa. Oli keskiyö, lava oli kuin unelma. Minä lähestyin häntä, kosketin hänen olkapäätänsä ja kutsuin hänet kanssani tanssimaan.

– Hän pyörii tanssahdellen ympäri ja hymyilee minulle sillä kiehtovalla tavalla, jossa on pieni ripaus surullisuutta ja vastaa tanssipyyntööni. Ja siinä me olemme, tanssien yhdessä kuin olisimme jossain sadussa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja