- pala tuoretta inkivääriä - kokonainen ahven - pari viipaletta kylmäsavuporoa - rucolaa - 7 kumkvattia - pala vahvaa sinihomejuustoa - kukkakaalia
Harri Syrjäsen ja Johanna Sinisalon menu:
Kukkakaali-curry
kukkakaalia currya kookosmaitoa valkosipulia
Pilko kukkakaalit. Keitä curryllä, kookosmaidolla ja valkosipulilla maustetussa liemessä kunnes kypsää.
Poro-carpaccio
kylmäsavuporoa oliiviöljyä sitruunamehua
Asettele kylmäsavuporon siivut lautaselle. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja sitruunanmehua. Tarjoile salaatin kera.
Yrteillä täytettyä ahventa
kokonainen ahven tuoreita yrttejä
Poista ahvenesta sisälmykset. Laita ahvenen sisään sekalaisia tuoreita yrttejä. Viillota pintaan n. 5 viiltoa. Paista uunissa 200 c 19 min.
Gratinoidut kumkvatit
Leikkaa kumkvatit halki ja laita päälle aurajuustoa. Anna gratinoitua uunissa 8 min. Tarjoile salaatin kera.
Hunajaista aurajuustoa
1 dl hunajaa 2 rkl balsamicoa vaaleata leipää aurajuustoa
Keitä kattilassa 1 dl hunajaa ja 2 rkl balsamicoa. Leikkaa vaaleasta leivästä siivu ja paahda. Laita aurajuustopala leivälle ja kaada kuuma hunaja päälle. Tarjoile heti.