Johanna Sinisalon kassi:

- pala tuoretta inkivääriä - kokonainen ahven - pari viipaletta kylmäsavuporoa - rucolaa - 7 kumkvattia - pala vahvaa sinihomejuustoa - kukkakaalia

Harri Syrjäsen ja Johanna Sinisalon menu:

Kukkakaali-curry

kukkakaalia currya kookosmaitoa valkosipulia

Pilko kukkakaalit. Keitä curryllä, kookosmaidolla ja valkosipulilla maustetussa liemessä kunnes kypsää.

Poro-carpaccio

kylmäsavuporoa oliiviöljyä sitruunamehua

Asettele kylmäsavuporon siivut lautaselle. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja sitruunanmehua. Tarjoile salaatin kera.

Yrteillä täytettyä ahventa

kokonainen ahven tuoreita yrttejä

Poista ahvenesta sisälmykset. Laita ahvenen sisään sekalaisia tuoreita yrttejä. Viillota pintaan n. 5 viiltoa. Paista uunissa 200 c 19 min.

Gratinoidut kumkvatit

Leikkaa kumkvatit halki ja laita päälle aurajuustoa. Anna gratinoitua uunissa 8 min. Tarjoile salaatin kera.

Hunajaista aurajuustoa

1 dl hunajaa 2 rkl balsamicoa vaaleata leipää aurajuustoa

Keitä kattilassa 1 dl hunajaa ja 2 rkl balsamicoa. Leikkaa vaaleasta leivästä siivu ja paahda. Laita aurajuustopala leivälle ja kaada kuuma hunaja päälle. Tarjoile heti.

Lue myös:

    Uusimmat