Mainos

Jo on aikoihin eletty! “Maailman seksikkäin rikollinen" sai mallisopimuksen

Stéphanie Beaudoin suunnitteli murtosarjan ja nettosi rötöstelyllä 80 000 dollaria. Naisen Facebook-kuvat lähtivät pidätyksen jälkeen leviämään kulovalkean tavoin, sillä hän ei vastannut ihmisten mielikuvaa rikollisesta!

Mitä mieleesi tulee sanasta "Kanada"? Kenties ystävälliset ihmiset, hirvet ja vaahterasiirappi? Tässä uusi lisä listaukseen: Kanadasta löytyy myös maailman kuumimmaksi kutsuttu rikollinen, kertoo Viralthread.com.

Stéphanie Beaudoin suunnitteli murtosarjan ja nettosi rötöstelyllä 80 000 dollaria, siis yli 55 000 euroa. 21-vuotiaan Beaudoinin murtojengi valitsi kohteikseen varakkaiden ihmisten koteja.

– Olisin voinut tehdä nämä murrot, kun olin 15, nainen kuvasi rikollista uraansa VICE-dokumenttisarjalle. 

Beaudoin jäi kiinni vuonna 2014. Naisen Facebook-kuvat lähtivät pidätyksen jälkeen leviämään kulovalkean tavoin, sillä hän ei vastannut ihmisten mielikuvaa rikollisesta: Beaudoin näytti jopa pidätyskuvassaan hohdokkaalta. Hän sai lempinimen "seksikäs voro". 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Naisesta tehtiin myös välittömästi nettimeemi, jossa hänen pidätyskuvaansa koristeltiin esimerkiksi tekstillä "syyllinen henkeni salpaamiseen" ja "varasti sydämeni ja läppärini!" Syyskuussa 2015 Beaudoin esiintyi Summum-nimisen lehden kannessa ja nappasi itselleen mallisopimuksen. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Oikeuden edustajat eivät ole onnessaan rikollisen uudesta urasta, ja Beaudoin ei saa kuvillaan edistää rikollista elämäntapaa. Seksikkään voron titteli pitäisi siis hylätä.

Beaudoin muuten sai rikoksistaan huikean 90 päivän tuomion. Melko ankaraa!


Lähde: Viralthread.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.