Mainos

Jessica Simpsonin exä: Uudet häät ja reality-ohjelma

Nick Lachey ja Vanessa Minillo haluavat mennä naimisiin ja tähdittää omaa reality-ohjelmaa – aivan kuten mies teki edellisen vaimonsa, Jessica Simpsonin, kanssa.

National Enquirer -lehti paljasti jo kesäkuussa, että Nick Lachey ja hänen tyttöystävänsä Vanessa Minnillo suunnittelevat omaa tosi-tv-ohjelmaa. Nyt myös Ok!-lehti kirjoittaa ohjelmasta ja kertoo, että sen tarkoituksena olisi seurata parin häävalmisteluita ja ensimmäisen lapsen odotusta.

– Se auttaisi herättämään Nickin musiikkiuran eloon ja viemään Vanessan uran uudelle tasolle, lähde kertoo.

36-vuotias Lachey ja musiikkikanavan juontajana toiminut 29-vuotias Minnillo ovat seurustelleet vuodesta 2006 lähtien. He ovat kokeneet suhteessaan ylä- ja alamäkiä ja erosivat kertaalleen vuonna 2009.

Lachey tuli tunnetuksi 1990-luvulla poikabändistä 98 Degrees. Hän nousi suureen julkisuuteen vuonna 2002 mentyään naimisiin Jessica Simpsonin kanssa.

Pari esiintyi The Newlyweds -sarjassa vuosina 2003-2005 ja päästi kamerat seuraamaan yksityiselämäänsä. Mies kertoikin avioliiton päätyttyä, että parin tähdittämällä reality-ohjelmalla oli suuri vaikutus liittoon.

– Jessica ja minä esitimme rooleja, emmekä olleet omat itsemme. Raja todellisuuden ja fiktion välillä sekoittui. Kun olet tosi-tv-ohjelmassa, elämästäsi tulee viihdettä, Lachey pohti.

Hän herätti samalla kysymyksen, miksi hän haluaisi pistää uuden suhteensa samaan mediamyllyyn.

MTV3 Helmi

Kuvat: WireImage / AOP

Lähde: Celebitchy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.