Jessica Simpsonilta ihonhoitosarja ja korumallisto

Monessa mukana ollut laulaja Jessica Simpson on jälleen kerran päättänyt vaihtaa alaa. Tällä kertaa hän uppoutuu kauneuden maailmaan. Syksyn aikana häneltä on tulossa sekä oma ihonhoitosarja, että korumallisto.

Laulaja Jessica Simpsonilla on alanvaihdos edessä, sillä hän on solminut sopimuksen omasta ihonhoitosarjasta yrityksen kanssa, joka myy julkkisten nimeä kantavia tuotteita.

Jessica, joka on jo aikaisemmin lainannut nimensä kengille, vaatteille, asusteille ja hajuvesille on luonut ikääntyvän ihon hoitosarjan yhdessä julkkisten kosmetologin Nerida Joyn kanssa.

Tätä nykyä laulajattaren voi bongata tosi-tv -ohjelmasta The Price of Beauty, mikä dokumentoi Jessicaa matkustamassa ympäri maailmaa tutkimassa tavallisten ihmisten muotia ja kauneutta. Oman ihonhoitosarjan lisäksi työn alla on myös oman korumallisto.

– Korut ovat todella henkilökohtainen ilmaisu omasta tyylistä. Tämä mallisto on antanut minulle mahdollisuuden luoda koruja, jotka todella kertovat millainen minä olen, Jessica kertoo.MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lähde: femailfirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja