Jessica Simpson: Uhkea poveni pelastaa minut sakoilta!

Jessica Simpson paljastaa, että hänellä on oiva ase parkkisakkoja vastaan: hänen rintansa. Laulaja on oppinut iän myötä rakastamaan uhkeita kurvejaan, vaikkakin suuret rinnat aiheuttavat ikäviä selkäkipuja – sen tietävät Simpson sekä Dolly Parton.

Laulaja Jessica Simpson, 30, vitsailee vilauttavansa "kaksosiaan" kun hän kaipaa palveluksia. Nuoruusvuosinaan Simpson suorastaan häpesi kurvikkaita, naisellisia muotojaan.

– Olin hyvin varustettu jo kuudennella luokalla. En voinut piilottaa niitä mihinkään, Simpson kuvailee ja kertoo halunneensa suorastaan sitoa rintansa piiloon.

Nyttemmin laulaja on sinut uhkeitten muotojensa kanssa, eikä pelkää käyttää niitä hyväkseen.

– Nykyään pääsen eroon parkkisakoista; näytän rintani ja isken silmää! Eric Johnsonin kanssa kihloissa oleva Simpson letkautti Peoplen haastattelussa.

Amen, sister!

Suurissa rinnoissa on myös ikävät puolensa. Jessica Simpson on tuntenut sielunsisaruutta kantrilaulaja Dolly Partoniin, joka kutsuu omia rintojaan joskus "näyttelykoiriksi".

Dolly Parton on kautta aikojen kärsinyt pahoista selkäkivuista 90F-kokoisten rintojensa vuoksi ja nainen valitteli taannoin Twitter-palvelussaan: "Raahaat näitä mukanasi ja katsotaan sattuuko selkääsi."

Jessica Simpson vastasi 65-vuotiaan naisen viestiin: "Amen, sister!"


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk, Mrbra.com

Kuvat: GettyImages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja