Jessica Alba: Äitinä olen sinut seksuaalisuuteni suhteen

Näyttelijä Jessica Alba kertoo ymmärtävänsä äidiksi tulemisen jälkeen paremmin omaa seksuaalisuuttaan.

Toista lastaan odottava 30-vuotias näyttelijä Jessica Alba kertoo ymmärtävänsä naisten seksuaalisuutta paremmin äidiksi tultuaan.

Alballa on ennestään 3-vuotias tytär miehensä Cash Warrenin kanssa.

– Olin ujo seksuaalisuuteni suhteen. En ollut sinut sen kanssa ennen kuin tyttäreni syntyi. Silloin tajusin, kuinka uskomatonta on olla nainen ja pystyä luomaan elämää, nainen kertoo.

– Sille on syynsä, miksi jotkut vartalon alueet ovat kiihottavia. Ne johtavat lisääntymiseen.

Siitä huolimatta, että Alba on faniensa mielestä seksisymboli, pitää hän edelleen kiinni siveydestään ja paljastaa vain tiettyyn pisteeseen asti valkokankailla.

– Olen mieluiten uima-asussa, koska en ole sinut bikineidenkään suhteen. Ne kuitenkin riittävät, kunhan saan intiimit alueeni peitetyiksi.

Vaikka Alba palautuikin hyvin nopeasti ensimmäisen synnytyksensä jälkeen normaaleihin mittoihinsa, kertoo hän, ettei vartalo ole ollut enää entisensä.

– En ikinä tule laihtumaan samoihin mittoihin kuin ennen Honourin saamista. Vartaloni on vain erilainen. Farkut ovat päällä erilaiset ja vaatteet roikkuvat eri tavoin. Ihmeen (synnytyksen) tapahduttua sitä vain muuttuu erilaiseksi – ellet olet Gisele Bündchen!

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Female First, Allure

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja