Jesse Puljujärveltä namutarjoilu – merkkejä paremmasta?

Jääkiekon NHL:ssä Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi sai tililleen neljän ottelun pelipäivän ainoan suomalaispisteen, kun hänen joukkueensa kukisti Chicago Blackhawksin maalein 5–4.

Oilers oli hukata johtoasemansa päätöserässä, sillä vielä kolmannen erän puolivälissä se johti 4–1. Blackhawks pääsi maalin päähän vastustajastaan kahdella Max Domin ylivoimamaalilla ja MacKenzie Entwistlen kauden avausmaalilla.

Puljujärvi alusti Ryan Nugent-Hopkinsin 2–0-osuman ennen toisen erän puoliväliä (video alla).

Suomalaisen kausi on ollut todella vaisu, mutta viimeiseen viiteen otteluun hän on kerännyt tehot 0+3. Edellisen kerran Puljujärvi oli pystynyt samaan viime maaliskuussa.

Oilersin ykkösnimi oli tehot 2+1 kerännyt Leon Draisaitl. Hän ja liigan pistepörssiä johtava Connor McDavid urakoivat Oilersin hyökkäyksessä kumpikin noin 27 minuutin peliajalla. Puljujärvi oli jäällä vajaat 12 minuuttia.