Jesperi Kotkaniemi palaa Montreal-fanien eteen uuden NHL-joukkueensa väreissä – suomalaishyökkääjä valmis tylyynkin kohteluun: "Aion hyväksyä sen"

Carolina Hurricanesin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt Jesperi Kotkaniemi palaa tulevana yönä Montreal Canadiens -fanien eteen, kun seurat kohtaavat toisensa ensimmäisen kerran tällä kaudella.

Kotkaniemi hyväksyi kesällä Carolinan tekemän offer sheet -tarjouksen. Montreal ei halunnut vastata Carolinan muhkeaan tarjoukseen, joten Kotkaniemi pakkasi kamansa ja siirtyi Carolinaan.

Perjantain vastaisena yönä Kotkaniemi palaa Montrealiin ensimmäistä kertaa uuden seuransa väreissä. 21-vuotias Kotkaniemi on valmistautunut siihen, että kannattajat voivat ottaa nuorukaisen tylysti vastaan.

– En oikein tiedä, mitä odottaa. Jos muistan oikein, he buuaavat kaikille vanhoille pelaajille, eikö niin? Kun pelaat jäällä, ei sitä juurikaan kuule faneja, koska olet pelissä. Luotan siihen, Kotkaniemi toteaa The Athleticin haastattelussa.

Oli vastaanotto sitten millainen tahansa, on Kotkaniemi innoissaan siitä, että pääsee näkemään Montrealin täpötäyden areenan pitkästä aikaa.

– En malta odottaa näkeväni jälleen täyden Bell Centren. Siitä on mennyt tovi. Haluan nähdä sen vielä kerran. 21 000 ihmistä tulee kuitenkin olemaan minua vastaan. Aion hyväksyä sen, vaikka he buuaisivatkin minulle, koska he ajattelevat minua yhä jollain tavalla. Se on minun ajattelutapani tähän otteluun, Kotkaniemi sanoo.

Kotkaniemi haluaa lähettää myös oman viestinsä Montrealin kannattajille. Vaikka seura on vaihtunut, ei Kotkaniemi unohda fanien edessä vietettyjä erityisiä hetkiä.

– Haluan kiittää heitä. He saivat minut tuntemaan oloni kotoisaksi joka ilta. Minulla ei koskaan ollut ongelmia fanien kanssa. He tekivät jokaisesta kotipelistä erityisen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja