Jesperi Kotkaniemi jyrättiin telakalle päätössekunneilla, joukkuetoveri ärähti voimakkaasti – "Naurettavaa"

Carolina murjoi Washingtonin 6-1-lukemin yön NHL-kierroksella.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi loukkaantui ikävästi Washington Capitalsia vastaan pelatun ottelun loppusekunneilla.

Kotkaniemi loukkaantui vain muutamia sekunteja ennen päätössummeria, kun Washington-hyökkääjä Lars Eller taklasi häntä laidan tuntumassa.

Suomalaishyökkääjä loukkasi tilanteessa jalkansa ja linkutti tuskaisena pukutiloihin. Carolina-luotsi Rod Brind'Amour antoi ottelun jälkeen huolestuttavan lausunnon Kotkaniemen vamman tilasta.

– En pitänyt siitä taklauksesta. Olen puhunut hänen kanssaan. Hän ei voi hyvin. En tiedä (vamman) laajuutta, mutta ei näytä hyvältä, Brind'Amour totesi medialle.

Myös Kotkaniemen joukkuetoveri Martin Necas lyttäsi Ellerin taklauksen.

– Minusta se oli vain niin tyhmää. Peli on 6-1, yksi sekunti jäljellä ja hän yrittää olla sankari tai jotain. En tiedä. Minä en löydä sanoja. Se on vain naurettavaa, Necas puhisi.

Ottelu päättyi Carolinan 6-1-murskavoittoon. Kotkaniemi saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen. Sebastian Aho vastasi joukkueensa 3-1-osumasta ja Teuvo Teräväinen vietti kahden syöttöpisteen iltaa.

Lue myös:

    Uusimmat