Jere Karalahti avoimena perhe-elämästään – kolmas lapsi syntyy hetkenä minä hyvänsä: "Tänään laskettu aika"

0:41
Nanna ja Jere Karalahti nauttivat lapsiensa kanssa viettämästä ajasta.

Jere ja Nanna Karalahden kolmas yhteinen lapsi syntyy hetkenä minä hyvänsä. 

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen puolisonsa Nanna Karalahti elävät jännittäviä aikoja, sillä pariskunnan kolmannen yhteisen lapsen laskettu aika tuli täyteen keskiviikkona 31. elokuuta.

– Meillä on hektiset ajat kotona. Vaimolla on tänään laskettu aika. Mitään merkkejä synnytyksen käynnistymisestä ei vielä ole, Karalahti kertoi MTV Uutisille Ruotsiottelun Tähtien Taisto 2022 -harjoituksissa.

Pariskunnalla on ennestään 6-vuotias Jax-poika sekä 4-vuotias Alexia-tytär. Jere Karalahdella on aikaisemmasta liitostaan Ronja-tytär, joka kihlautui viime kesänä

Toistaiseksi uuden tulokkaan nimeä ei ole lyöty lukkoon.

– Olemme haastavan tilanteen edessä, sillä lapsiemme nimissä on x-kirjain. Haluaisin pitää x-tiimin kasassa, mutta itselle omalta tuntuvan nimen löytyminen tuntuu haastavalta. Tässä on pyöritelty niitä pitkään. 

– Lapsen tultua maailmaan menee varmasti hetki, että löydämme uudet tavat ja rutiinit toimia. Lapsemme ovat energisiä ja heillä on paljon harrastuksia, jolloin päivistä tuntuu toisinaan loppuvan aika kesken. Töitäkin pitäisi tehdä välillä, Karalahti nauraa.

Karalahti on ollut mukana lapsiensa synnytyksissä, ja hänen tarkoituksensa on olla läsnä myös Nanna-vaimon tulevassa koitoksessa.

– Jokainen, jolla on oma lapsi tietää varmasti sen tunteen, kun saa lapsensa ensimmäistä kertaa syliinsä. Synnytys on rajua hommaa, mutta ne ovat sanoinkuvailemattomia hetkiä.

Karalahdet somettavat jakavat perhe-elämäänsä avoimesti myös sosiaalisessa mediassa. Karalahden mukaan perheen sisällä ei ole ollut erimielisyyksiä siitä, minkä verran lapset näkyvät heidän julkaisuissaan.

– Lapset ovat maailman tärkein asia. Olen 47-vuotias ja iän myötä lasten aitous ja hienous on korostunut iän myötä. Miksi lapset eivät näkyisi somessa, kun he ovat aina mukana? hän kysyy.

Pariskunta ilmoitti perheenlisäyksestään sosiaalisessa mediassa viime keväänä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja