Jennifer Lopezin intiimivideo saatetaan julkaista

American Idol -tuomari Jennifer Lopez hävisi oikeuskiistan, joka antaa hänen ex-miehelleen vapaat kädet pariskunnan kotivideon julkaisuun.

Jennifer Lopez on ollut neljä vuotta kestävässä oikeuskiistassa ex-aviomiehensä Ojani Noan kanssa koskien arkaluontoista materiaalia sisältävää kotivideota ja sen julkaisuoikeuksia. Video on kuvattu vuonna 1997, pariskunnan lyhytkestoisen avioliiton aikana. Lähteiden mukaan videolla näkyy, miten Lopez paljastelee intiimiosiaan julkisella paikalla ja käyttäytyy muutenkin omalaatuisesti.

Oikeustaisto päättyi, kun Lopezin exä voitti sen toukokuun 2011 viimeisellä viikolla saaden videon julkaisuoikeudet itselleen.

Lopezin edustajien mukaan julkaisu loukkaisi salassapitosopimusta, jonka Noa on allekirjoittanut, mutta RadarOnline.comin mukaan Noa onnistui löytämään laista jonkin porsaanreiän, joka takasi hänelle oikeudet videon julkaisuun: hän myi videon nykyiselle tyttöystävälleen Claudia Vazquezille, joka julkaisee videon Noan puolesta.

Jennifer Lopez ja Ojani Noa olivat naimisissa helmikuusta 1997 vuoteen 1998. Pariskunta tapasi, kun Noa työskenteli tarjoilijana miamilaisessa ravintolassa. Noa oli J Lon ensimmäinen aviomies.

MTV3/Helmi

Lähde: RadarOnline.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja