Jennifer Lopezilta paljastus avioliitostaan – aavisti eron kaukaa

Jennifer Lopez avautuu erostaan W-lehdessä.

Laulaja Jennifer Lopez avautuu muutaman vuoden takaisesta avioerostaan huhtikuun W-lehden kannessa. 46-vuotias Lopez erosi vuonna 2011 ex-puolisostaan Marc Anthonystä, jonka kanssa nainen ehti olla naimisissa seitsemisen vuotta. Tuona aikana pariskunta myös sai kaksoset, Emme-tyttären ja Max-pojan.

Vaikka yksityisasioiden ruotiminen julkisesti on kuluttavaa, asiassa on toinenkin puoli.

– Olen ollut mukana pitkään. Jossain vaiheessa ihmiset alkavat kunnioittaa, kun he näkevät sinun kaatuvan ja nousevan uudestaan ylös. Sitä enemmän he iloitsevat onnistumisistasi, Lopez pohtii lehden haastattelussa.

Lopez nousu julkisuuteen jo 90-luvulla, ja on siitä asti säilyttänyt paikkansa alan eturivissä. Työn suhteen nainen sanookin olevansa väsymätön, mutta henkilökohtaiset tragediat lannistavat herkemmin.

– Työhöni en väsy koskaan, mutta henkilökohtaisten epäonnistumisten aikaan olen ajatellut, että tämä on liian vaikeaa. Kun avioliittoni päättyi, anteeksiantaminen ei ollut helppoa. Se ei ollut se unelma, jota olin toivonut, ja olisi ollut helpompaa uppoutua halveksimaan ja olemaan pettynyt ja vihainen. Mutta Marc on lasteni isä, eikä se tule koskaan muuttumaan. Joten minun täytyy tehdä töitä toimiakseni oikein. Se on tähän asti ollut vaikein työ, mitä olen tehnyt, nainen sanoo.

Nainen myös paljastaa aavistaneensa liittonsa kohtalon hyvissä ajoin.

– Roikuin siinä seitsemän vuotta. Tiesin hyvin nopeasti, ettei se ollut oikeanlaista.

Nykyään nainen pitää yhtä itseään 18 vuotta nuoremman tanssija Casper Smartin kanssa. Tähti haaveilee yhä löytävänsä rinnalleen elinikäisen kumppanin.

– Ajattelen yhä naimisiinmenoa ja pitkää elämää yhdessä jonkun toisen kanssa. Rakastan Notebook-elokuvaa. Unelmani on vanheta jonkun kanssa.

American Idolin viimeinen kausi Subilla lauantaisin ja sunnuntaisin kello 18

Lue myös:

    Uusimmat