Mainos

Jennifer Lopez on urheiluhullu tyyli-ikoni

Jennifer Lopez on vuosikymmenen tyyli-ikoni. Kaksosten äiti on hurahtanut muodin lisäksi kuntoiluun. Mitä mieltä tähden puoliso on vaimonsa villityksestä?

Lopez on kaksosten äiti, eikä painon pudottaminen vauvakilojen jälkeen ollut hänelle helppoa. Ylimääräiset kilonsa hän karisti lopulta freshology-dieetillä, joka sallii vain 1200-1400 kalorin nauttimisen päivittäin. Lisäksi hän harrasti juoksemista, pyöräilyä, nyrkkeilyä ja erilaisia voimailuharjoitteita. Sittemmin triathloniin hurahtaneen Lopezin on kerrottu menneen urheiluharrastuksessaan niin pitkälle, että hän on menettänyt kuuluisan pyöreän takamuksensa. Huhujen mukaan Lopezin mies Marc Anthony on kauhuissaan vaimonsa ylitreenatusta olemuksesta.

Kuva: Wireimages/AOP

Lopezilla ja Antohylla on kaksoset Max ja Emme. Pariskunta on päättänyt varjella lapsiaan julkisuudelta niin hyvin kuin voi. Etenkin Anthony on tarkka lastensa yksityisyydestä. Täysin poissa julkisuudesta Max ja Emme eivät kuitenkaan ole, ovathan he esiintyneet esimerkiksi People-lehden kannessa.

Kuva: Wireimages/AOP

Lopez ja Anthony ovat olleet naimisissa vuodesta 2003. Lopez on kertonut, että he viettivät ensimmäiset vuodet tiiviisti yhdessä. "Teimme kaiken yhdessä. Nyt olemme tajunneet, että hänellä on velvollisuuksia fanejaan kohtaan, samoin minulla. Olemme kaksi erillistä yksilöä ja artistia, ja meidän täytyy tehdä taas omia juttujamme", Lopez kertoo.´

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: usmagazine.com, femalefirst.co.uk, people.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.