Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez eivät eronneetkaan – kommentoivat hämmentävää tilannetta

Jennifer Lopez, 51, keimailee uusimmalla musiikkivideollaan täysin alastomana 0:18
51-vuotias Jennifer Lopez hämmästyttää musiikkivideollaan

Yhdysvaltalaismediat kertoivat viikonloppuna Hollywoodin suosikkiparin eronneen. Pian huhumyllyyn tuli vahvistus parin tilasta.  

Useat yhdysvaltalaismediat raportoivat viikonlopun aikana laulaja Jennifer Lopezin, 51, ja hänen kihlattunsa ex-baseball-pelaaja Alex Rodriguez, 45, eronneen. Pari on pitänyt yhtä neljän vuoden ajan ja he kihlautuivat kaksi vuotta sitten. Parin lähipiiriin kuuluvat henkilöt olivat jo ehtineet vahvistaa erouutisen medialle.

Pian kuitenkin tilanteeseen tuli käänne, sillä Lopez ja Rodriguez kommentoivat yhteisessä mediatiedotteessa suhdetilaansa.

Pari ilmoitti, että he eivät ole eronneet.

–Jutut eivät pidä paikkaansa. Me työstämme joitakin asioita nyt, pari tiedotti medialle.

Pian tämän jälkeen parin lähipiiriin kuuluva henkilö kommentoi E Newsille, heidän tilanteesta.

– Alex yrittää suostutella Jenniferiä yrittämään ja selvittämään asiat. Jennifer antaa itselleen aikaa miettiäkseen heidän tulevaisuuttaan. Heillä on lukuisia sijoituksia yhdessä ja heidän lapsensa ovat todella läheisiä. Kaiken sen purkaminen vaatii niin paljon, että hän ei halua lähteä suhteesta liian nopeasti, henkilö kommentoi.

Vaikka pari ei ole nyt eronnut, Alex tietää suhteen olevan heikoilla, lähde kuvailee tilannetta.

Pomppuisa suhde

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kuin parin suhde käy karikoilla.

– Asiat olleet ovat pomppuisia suhteessa viimeisen puolen vuoden ajan.

Toinen lähde paljasti jo aiemmin sivustolle, että parilla on ollut vaikeuksia pidemmän aikaan.

– Jennifer oli jo valmis lopettamaan suhteen useita kuukausia sitten. Viikkojen tappelemisien jälkeen ja erillään asumisen myötä, Jennifer oli lopussa, mutta Alex vakuutti, että hän olisi parempi, toinen henkilö kommentoi.

Suhdehuhut varjostavat onnea

Hiljattain uutisoitiin myös Rodriguezin pettäneen tähteä.

Huhujen mukaan entisellä Yankeesin pelaajalla olisi sutinaa tositelevisiotähti Madison LeCroyn kanssa. Rodriquez on lähteiden mukaan pitänyt yhteyttä LeCroyhyn videopuheluiden avulla, mutta toisaalta kerrotaan, ettei kaksikko olisi koskaan tavannut toisiaan.

Pariskunta nähtiin viimeksi yhdessä 1. maaliskuuta Dominikaanisessa tasavallassa, kun Rodriquez vieraili Lopezin elokuvan kuvauspaikalla. Pariskunta on myös tehnyt runsaasti töitä yhdessä viime vuosien ajan muun mualla kiinteistöpuolella.

Lopezilla on 12-vuotiaat kaksoset entisen aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa, kun taas Rodriquezilla on kaksi tytärtä entisestä liitostaan Cynthia Curtisin kanssa.

Lähde: E News.

Lue myös:

    Uusimmat