Kahdesti häitään lykänneet Jennifer Lopez ja Alex Rodriquez erosivat – salasuhdehuhut eivät jättäneet paria rauhaan

Jennifer Lopez, 51, keimailee uusimmalla musiikkivideollaan täysin alastomana 0:18
51-vuotias Jennifer Lopez hämmästyttää musiikkivideollaan

Jennifer Lopezin ja Alex Rodriquezin rakkaus on päättynyt kaikessa hiljaisuudessa. 

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez, 51, ja entinen baseballpelaaja Alex Rodriquez, 45, ovat eronneet, kertoo Page Six. Entinen pariskunta oli kihloissa kahden vuoden ajan ja he lykkäsivät häitäänkin jo kahdesti, vedoten maailmanlaajuiseen koronapandemiaan.

Huhujen mukaan entisellä Yankeesin pelaajalla olisi sutinaa tositelevisiotähti Madison LeCroyn kanssa. Rodriquez on lähteiden mukaan pitänyt yhteyttä LeCroyhyn videopuheluiden avulla, mutta toisaalta kerrotaan, ettei kaksikko olisi koskaan tavannut toisiaan. 

Kumpikaan osapuoli ei ole kommentoinut vielä erouutistaan. Lopez on tällä hetkellä lähteiden mukaan Dominikaanisessa tasavallassa kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa, kun taas Rodriquez on Miamissa. Muun muassa People-lehden mukaan pariskunnan nimettöminä pysyttelevät läheiset ovat kuitenkin vahvistaneet eron olevan totta. 

– Tämä on ollut pitkään tuloillaan. He ovat sitoutuneet toisiinsa myös bisneksen puolesta, joten kyseessä ei ole kylmiltään tehty ero. Heillä on mennyt aikaa ihan senkin miettimiseen, miten se kaikki selvitetään, lähde kertoo. 

Pariskunta nähtiin viimeksi yhdessä 1. maaliskuuta Dominikaanisessa tasavallassa, kun Rodriquez vieraili Lopezin elokuvan kuvauspaikalla. Pariskunta on myös tehnyt runsaasti töitä yhdessä viime vuosien ajan muun mualla kiinteistöpuolella.

Lopezilla on 12-vuotiaat kaksoset entisen aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa, kun taas Rodriquezilla on kaksi tytärtä entisestä liitostaan Cynthia Curtisin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat