Mainos

Jennifer Hudson suunnitteli kihlasormuksen

Näyttelijä-laulaja Jennifer Hudson suunnitteli kihlasormuksen ja kosi poikaystäväänsä.

Viisi kuukautta vastattuaan myöntävästi poikaystävänsä kosintaan 27-vuotissyntymäpäivillään, Jennifer Hudson yllätti tekemällä saman tempun mielitietylleen. Dreamgirls-elokuvasta tuttu näyttelijä-laulaja otti timanttisormuksen kauniiseen käteensä ja kosi kihlattuaan, ammattipainija David Otungaa.

Ainutlaatuiset sormukset

Hudsonin kosinnasta ei tyyliä puuttunut. Hän yllätti kihlattunsa Neil Lanen kanssa yhteistyössä suunnittelemallaan ainutlaatuisella viiden karaatin sormuksella. Lane on suunnitellut kihla- ja vihkisormuksia monille julkisuuden henkilöille, ja loi David Otungan kanssa Hudsoninkin upean kihlasormuksen.

– Naiset haluavat kimallusta sormukseensa. He tahtovat timantteja, tyylikkyyttä ja seksikyyttä, korusuunnittelija kertoo.

Lane ja Hudson ideoivat yhdessä Otungalle täydellistä sormusta lähes kaksi kuukautta.

– Jennifer halusi antaa Davidia kosiessaan jotain todella erityistä ja ainutlaatuista. Ele oli hyvin romanttinen. He ovat todella rakastuneita, Lane kertoo.

Hän kuvailee käsintehtyä platinasormusta maskuliiniseksi ja geometriseksi.

– Siinä on myös kimallusta. Mietimme Jenniferin kanssa monia eri design-vaihtoehtoja ja hän oli avoin kaikille ideoille.

Ainoa ongelma sormuksen suunnittelussa oli, ettei Hudson tiennyt kihlattunsa sormuksen kokoa, ja siitä tulikin lopulta liian suuri. Pariskunta kävi yhdessä pienennyttämässä sormuksen.

Hudson ja Otunga eivät ole paljastaneet häidensä ajankohtaa, mutta jkertovat aikovansa mahdollisesti käyttää yhtä parin kolmesta koirasta sormuksen kantajana.

Teksti: MTV3 Helmi
Kuvat: WireImage / All Over Press

Lähde: www.people.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.