Jennifer Aniston paljastaa: Frendien lavasteisiin palaaminen ei ollutkaan täyttä ilonpitoa – "Olimme vain niin naiiveja"

Liki tauotta pyörinyt Frendit tekee paluun tänä vuonna – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt 5:55
Frendit pyörivät yhä edelleen liki tauotta televisiossa. Jälleennäkemisjakso tehtiin juhlavuoden kunniaksi.

Frendit-sarjan lavasteisiin palaaminen oli äärimmäisen rankka kokemus Jennifer Anistonille.

Frendienjälleennäkemisjakso oli sarjan työryhmälle ja varsinkin faneille ehkäpä yksi tämän vuoden odotetuimmista tv-tapauksista. Frendejä kuvattiin vuosina 1994–2004.

Vaikka varsinkin sarjan tähdet näyttivät nauttivan toistensa kohtaamisesta pitkän ajan jälkeen, herätti lavasteisiin palaaminen kaikenlaisia tunteita.

Sarjassa Rachelia näytellyt Jennifer Aniston avautui Hollywood Reporterin haastattelussa siitä, miten jakson kuvaaminen vei hänet muistoissa elämänsä pahimpaan aikaan.

Lavasteet palauttivat vanhat toiveet mieleen

Jälleennäkeminen vanhojen vastanäyttelijöiden kanssa iski Anistoniin kovemmin, kuin nainen olisi osannut kuvitella.

– Aikamatkustus on hankalaa. Luulen, että olimme vain niin naiiveja kävellessämme sen kaiken keskelle, ajatellen vain, että kuinka hauskaa siitä tulee, Aniston kertoo.

Lavasteiden keskelle palatessa Aniston havahtui siihen, ettei ollut ajatellut, millaista hänen elämänsä oli silloin, kun hän viimeksi oli sarjan kuvauksissa. Tunteiden tulva yllätti.

– Se oli ikään kuin "Hei menneisyys, muistatko minut? Muistatko kuinka kamalaa se oli? Ajattelit, että kaikki on edessäsi ja elämästäsi tulisi vain ihanaa, mutta sitten jouduit käymään läpi elämäsi hankalimpia aikoja?", Aniston muistelee.

Tilannetta ei helpottanut se, että joka puolella oli tietysti paljon kamereita. Aniston kertoo, että joutui kävelemään kuvauksista välillä pois, eikä ole ihan varma, miten tilanteet on leikattu lopputulokseen.

Eron riepottelu mediassa oli hankalaa

Anistonin mukaan työkuvioita enemmän Frendien jälkeisestä elämästä tunteet sai pintaan yksityiselämän tapahtumat.

– Minulla oli enemmänkin odotuksia yksityiselämän suhteen, jotka sitten muuttivat niin sanotusti muotoaan, Aniston kertoo.

Toisaalta Anistonin mukaan kaikki on siunausta, jos elämän ylä- ja alamäkiä pystyy tarkastelemaan siitä näkövinkkelistä.

– Ja jos kaikki se ei olisi tapahtunut, en olisi se nainen, joka istuu nyt tässä.

Frendien kuvausten aikaan Aniston avioitui näyttelijä Brad Pittin kanssa, mutta he erosivat jo vuosi kuvausten päättymisen jälkeen vuonna 2005. Liitto päättyi, kun Pitt ihastui vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Vaikkei hän nimeäkään haastattelussa ex-aviomiestään hankalien muistojen yhteydessä, Aniston toteaa selvinneensä lehdistön riepottelusta kanavoimalla luovuutensa vuoden 2006 elokuvaansa The Break-Up.

Anistonin mukaan hänet esitettiin mediassa naapurin tyttönä, neitona hädässä ja sydän särjettynä, mutta hän halusi pyristellä irti siitä mielikuvasta. Aniston uskoo, että hänen piti vain päästä näiden esteiden ja itseluottamuksen puutteen yli.

– Olen vasta pääsemässä alkuun. Olen vasta hiljattain alkanut ajatella, että minulla on tämä hallussa, Aniston toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat