Jake Gyllenhaal tunnusti ihastuksensa Jennifer Anistoniin – seksikohtausten kuvaaminen oli "kidutusta"

Jake Gyllenhaal tunnusti seksikohtausten kuvaamisen tuntuneen ristiriitaiselta, kun vastanäyttelijänä oli ihastuksen kohde.

Näyttelijät Jake Gyllenhaal ja Jennifer Aniston tähdittivät yhdessä elokuvaa The Good Girl (2002), joka kertoo masentuneesta, supermarketissa työskentelevästä naisesta, joka aloittaa suhteen nuoremman työtoverinsa kanssa.

Gyllenhaal, joka on paljastanut olleensa aikaisemmin ihastunut Anistoniin, muisteli elokuvan kuvauksia tuoreessa The Howard Stern Show:n haastattelussa.

– Se oli kidutusta, mutta toisaalta ei lainkaan. Se oli tavallaan sekoitus kumpaakin, näyttelijä kommentoi Anistonin kanssa kuvattuja kiihkeitä kohtauksia.

"Tyynytekniikalla" hienotunteisuutta

Niin eroottisilta kuin intiimit kohtaukset saattavat valmiissa elokuvissa näyttääkin, Gyllenhaalin mukaan tilanne on aivan toinen kuvauksissa.

– Paikalla on varmaan 30–50 ihmistä katsomassa, se ei kiihota minua. Suurimman osan ajasta se on oudon mekaanista, kuin tanssia. Teet koreografiaa kameraa varten, Gyllenhaal totesi.

Anistonin kanssa kuvatuissa lemmenkohtauksissa hyödynnettiin Gyllenhaalin mukaan niin sanottua "tyynytekniikkaa", joka loi näyttelijöiden välille hieman etäisyyttä ja hienotunteisuutta.

– Se oli vain ennaltaehkäisevää ja sitä käytettiin yleisesti aina, kun olimme elokuvassa vaakatasossa, mies muistelee.

– Luulen, että se oli oikeastaan Jenniferin ehdotus. Hän vain totesi, että "laitan tyynyn tähän", Gyllenhaal kertoo.

Gyllenhaal tunnusti ihastuksena Jennifer Anistoniin People-lehden haastattelussa vuonna 2016.

– Olin ihastunut häneen vuosia, eikä työskentely hänen kanssaan ollut helppoa. Sen enempää en sano. Se oli ihanaa. Se ei ollut hankalaa, sanoisin niin, Gyllenhaal pyöritteli sanojaan vuonna 2016.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja