Jennifer Aniston ja Justin Theroux ovat uskomattoman upea pari – katso kuvat!

Näyttelijä Jennifer Aniston ja hänen kihlattunsa, näyttelijä Justin Theroux ovat uskomattoman upea pari. Pariskunta näyttäytyi vastikään täydellisesti yhteensopivissa asuissa arvostetussa gaalassa.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 43, ja hänen kihlattunsa, näyttelijä Justin Theroux, 41, osoittivat vastikään olevansa yksi Hollywoodin upeimmista pareista.

American Cinematheque Award -gaalassa viihtynyt pariskunta käänsi katseet näyttävyydellään. Kuvankaunis Aniston oli tyylissään mukaillut Therouxin perinteisen puvun värejä ja valinnut ylleen mustaa ja valkoista. Kravatin sijaan Therouxin kaulassa nähtiin rusetti ja Anistonin iltapuvun olkaimeton yläosa muistutti niin ikään rusettia. Pariskunta näytti gaalassa aivan siltä kuin he olisivat toisilleen luotu – epäilystäkään siitä, että kenen seurassa he olivat paikalle saapuneet, ei syntynyt.

Jennifer Aniston oli viimeistellyt mustavalkoisen tyylinsä taidokkaasti trendikkäillä asusteilla. Persoonallinen laukku ja näyttävin kivin koristellut upeat korut täydensivät näyttelijättären upean tyylin.

Viikon AVA-aiheena on syksyn muodikkain asuste! Lähetä meille kuvasyksyn suosikkiasusteestasi täällä!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja