Jenni Vartiaisen ja Elastisen hittibiisi tehtiin poikkeuksellisella tavalla: "Se oli hieno kokeilu ja toimi hyvin"

2:38
MTV Uutiset tapasi Jenni Vartiaisen Emma Gaalassa.

Esikoisen saanut Jenni Vartiainen säkenöi Emma Gaalan punaisella matolla.

Laulaja Jenni Vartiainen ja räppäri Elastinen julkaisivat yhteiskappaleen Epäröimättä hetkeekään, joka on saanut loistavan vastaanoton.

Vartiainen asuu tällä hetkellä New Yorkissa, kun taas Elastinen Suomessa, joten hittikappale tehtiin poikkeuksellisella tavalla.

– Teimme sen Facetime-sessiona. Suomessa jengi oli studiossa, ja minä olin sieltä käsin, Vartiainen kertoi Emma Gaalassa.

Vartiainen elää parhaillaan vauva-arkea, sillä hän synnytti esikoisensa lokakuussa. Tuoreen äidin ei tarvinnut poistua kauas pienokaisen luota, koska Vartiainen pystyi tekemään musiikkia kotona.

– Minulla on kotona pieni kotistudio, joten pystyin äänittämään itse. Me teimme kappaleen nykyaikaisesti hyödyntäen nykytekniikkaa.

– Se meni tosi hyvin. Ihan kuin olisimme olleet samassa tilassa, totta kai, kun meillä oli livelähetys käynnissä koko ajan. Se oli hieno kokeilu ja toimi hyvin, Vartiainen kiitteli.

Vartiainen on kirjoittanut musiikkia jonkun verran vauva-arjen keskellä, mutta hän ei ota mitään paineita aikatauluista.

Videolla Vartiainen paljastaa esikoislapsensa sukupuolen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja