Jenni Alexandrova täyttää 40 vuotta: "Paljon iloa, paljon surua, räpiköintiä, oppimista"– tältä kuvankaunis juontaja näytti seitsemän vuotta sitten

3:18
Jenni Alexandrova säteili Venla-gaalassa - katso video.

Jenni Alexandrova on suosittu radiojuontaja ja tv-tähti.

Radiojuontaja Jenni Alexandrova täyttää tänään 40 vuotta. Kuvankaunis juontaja kirjoitti Instagraminsa tunteellisen päivityksen merkkipäivän kunniaksi.

– Olihan se aikamoinen vuosikymmen. Paljon iloa, paljon surua, räpiköintiä, oppimista... Tänään olen miettinyt paljon mennyttä haikeudella ja kiitollisuudella. Huomenna kun herään, olen siirtynyt uudelle vuosikymmenelle. Otan sen vastaan avoimena ja uteliaana.

– Koen monella tapaa olevani parhaassa mahdollisessa iässä. Se tuo seesteisyyttä ja iloa. Arvostusta jokaista päivää kohtaan. Aion tietoisesti nauttia ihan jokaisesta päivästä, jatkaa matkaa lasi puoliksi täynnä. Elämä on siistiä!

Alexandrova sai synttärikuvaan paljon onnitteluita.

– Onnea! laulaja Paula Vesala kirjoitti sydän- ja tuliemojin kera.

– Onnea Jenni! Näytät niin onnellisen hehkuvalta! ex-missi Piritta Hagman kirjoitti.

Alexandrova asui vuosia avoliitossa radiojuontaja Jussi Heikelän kanssa, mutta he erosivat viime syksynä. Eron jälkeen Alexandrova on ollut runsaasti otsikoissa, kun hänet yhdistettiin romanttisessa mielessä juontajakollegaansa Sami Kuroseen. Suhdehuhut voimistuivat entisestään, kun kaksikko lomaili yhdessä Teneriffalla maaliskuussa. Alexandrova vastasi Instagramissa kipakasti suhdeuteluihin ja korosti kaksikon olevan hyviä ystäviä.

Lopulta Alexandrova ja Kuronen antoivat Me Naiset -lehdelle yhteishaastattelun ystävyydestä.

– On jännä, että vielä tänä aikana joutuu selittelemään sitä, että mies ja nainen tekevät töitä ja viihtyvät yhdessä ystävinä. Sami on minulle kuin veli! Alexandrova sanoi lehdessä.

Alexandrovaa on kuultu hänen uransa aikana radiossa, mutta hänet on nähty myös tv-ohjelmissa. Vuonna 2013 Alexandrova nähtiin The Voice of Finlandissa, jonka jälkeen hän on juontanut monia muitakin tv-ohjelmia.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja