Mainos

Jenna Lepomäen murhaajalle tuomio: Kuumaa rasvaa Hyvinkään ampujan päälle

Joona Hasselqvist tuomittiin tänään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistukseen törkeästä pahoinpitelystä ja pahoinpitelystä.

Oikeuden mukaan Hasselqvist heitti Hyvinkään ampuja Eero Hiltusen päälle kuumaa rasvaa Turun psykiatrisessa vankisairaalassa elokuun viimeinen päivä viime vuonna. Hiltunen sai käteensä ja ylävartaloon toisen asteen palovammoja.

Pirkanmaan käräjäoikeus oli tuominnut vain viikkoa ennen Turun psykiatrisen vankisairaalan tapausta Hasselqvistin ja hänen kaverinsa Jenna Lepomäen Espanjan Mijasissa tapahtuneesta murhasta.

Myös Hiltusta syytettiin pahoinpitelystä, koska tämä oli tilanteen jälkeen lyönyt Hasselqvistiä nyrkillä. Varsinais-Suomen käräjäoikeus katsoi kuitenkin, että Hiltusen Hyvinkään käräjäoikeudesta helmikuussa saama elinkautinen vankeusrangaistus on riittävä seuraamus pahoinpitelystä.

Hasselqvist joutuu korvaamaan Hiltuselle kivusta ja särystä 2 000 euroa sekä pysyvästä kosmeettisesta haitasta 200 euroa. Lisäksi Hasselqvist joutuu korvaamaan valtiolle Hiltusen avustajalle maksetun korvauksen 1 368 euroa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.