Jättiyllätys – Tuukka Rask jättää Boston Bruinsin ja poistuu kuplasta

3:36
Perjantaiaamun Tulosruutu kertasi yön NHL-kierroksen tapahtumat.

Boston Bruins julkaisi lauantaina iltapäivällä Suomen aikaa tiedotteen, jossa kerrotaan suomalaismaalivahti Tuukka Raskin päätöksestä jättää joukkue kesken pudotuspelien.

– Haluan olla kilpailemassa joukkueeni kanssa, mutta juuri tällä hetkellä elämässäni on jääkiekkoa tärkeämpiä asioita, ja ne ovat perheeni kanssa oleminen, tiedotteessa sanotaan.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Boston hävisi kaikki pudotuspelejä edeltävät sijoitusottelunsa, Rask pelasi niistä kaksi kolmesta.

Varsinaiset pudotuspelit alkoivat 4-3-jatkoaikavoitolla Carolina Hurricanesista, mutta toisessa ottelussa tuli tappio lukemin 2-3. Boston kohtaa Carolinan ottelusarjan kolmannessa ottelussa Suomen aikaa lauantai-iltana kello 19. Rask ilmaisi toisen ottelun jälkeen tyytymättömyyttään vallitseviin olosuhteisiin.

– Ollakseni rehellinen pelaaminen ei tunnu pudotuspelikiekolta. Hallissa ei ole faneja, joten tuntuu siltä kuin pelaisi näytösottelua, Rask kertoi aiemmin NBC:n mukaan.

Rask on kertonut kaipaavansa otteluissa kannattajien tuomaa tunnelmaa.

– Se luo todellisen tunnelman sarjaan, Rask sanoi.

– Nyt sitä ei ole lainkaan. Se on pitkästyttävää. Välillä otteluissa on torikokouksia ja muuta sellaista. Sitten mennään viisi minuuttia päästä päähän. Tunnelmaa ei ole, joten peli tuntuu näytösottelulta. Yritämme kaikkemme luodaksemme fiilistä ja ollaksemme energisiä, jotta saisimme sen tuntumaan pudotuspeliottelulta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja