Jättiyllätys! Entinen maailmanlistan ykkönen tekee paluun kolmen vuoden jälkeen

Entinen maailmanlistan ykkönen Caroline Wozniacki on palaamassa tenniksen pariin kolme vuotta lopettamisensa jälkeen. 32-vuotias tanskalainen voitti Australian avoimet vuonna 2018 ja hävisi US Openin finaalissa sekä 2009 että 2014.

– Minusta tuli äiti ja nyt minulla on kaksi kaunista lasta, joista olen niin kiitollinen, Wozniacki kirjoitti Twitterissä.

– Mutta minulla on yhä tavoitteita, jotka haluan saavuttaa. Päätimme perheenä, että on aika. Tulen takaisin pelaamaan, enkä malta odottaa.

Wozniacki ilmoitti synnyttävänsä tyttären Olivian kesäkuussa 2021 ja sitten pojan Jamesin vuonna 2022.

– Haluan näyttää lapsilleni, että voit tavoitella unelmiasi iästä tai roolista riippumatta, hän lisäsi.

Tavoitteena palata heti voittokantaan

Voguen haastattelussa Wozniacki sanoi haluavansa pelata Kanadan avoimissa Montrealissa elokuussa.

Hän tähtää elokuussa myös US Openiin, Australian avoimiin ensi tammikuussa ja sitten Pariisin olympialaisiin ensi kesänä.

– Voinko voittaa US Openin? Luulen niin. Voinko voittaa Australian avoimet? Luulen niin. Siksi teen tätä. Katsotaan, mitä tapahtuu, Wozniacki sanoo.

– Jos en uskoisi itseeni, en tekisi tätä: Olen liian kilpailuhenkinen tullakseni vain paikalle ja olla tuntematta, ettenkö olisi yksi parhaista pelaajista.

Uransa alkuvaiheessa Wozniacki voitti 30 tour-tason titteliä, mukaan lukien yhden Grand Slam -voiton, kun hän päihitti Simona Halepin kolmessa erässä Australian avointen finaalissa 2018.

Wimbledonissa hän pääsi kuudesti 16 parhaan joukkoon, mutta hävisi siinä vaiheessa joka kerta.

Lue myös:

    Uusimmat