Mainos

Jättiyllätys Emmy-gaalassa – parhaan ohjaajan palkinnon pokannut kosi tyttöystäväänsä lavalla

1:49

Glenn Weiss polvistui kosiakseen tyttöystäväänsä kiitospuheensa aikana Emmy-gaalassa. 

Emmy-gaalassa Yhdysvalloissa nähtiin erityinen hetki maanantai-iltana 17. syyskuuta. Ohjaaja Glenn Weiss nousi lavalle vastaanottaakseen parhaan erikoisohjelman ohjaajan Emmy-palkinnon ja päätyi samalla kosimaan tyttöystäväänsä.

57-vuotias Oscar-gaalan ohjannut Weiss piti kiitospuheen, jonka hän aloitti kiittämällä perhettään ja kollegojaan sekä puhumalla edesmenneestä äidistään. Weiss päätti puheensa kosimalla tyttöystäväänsä Jan Svendseniä.

– Äiti uskoi, että kaikista asioista löytyy aina auringonpaistetta, ja hän jumaloi tyttöystävääni Jania. Jan, olet elämäni auringonpaiste. Ja äiti oli oikeassa, koskaan ei saa päästää irti auringonpaisteestaan. Ihmettelet, miksi en tykkää kutsua sinua tyttöystäväkseni? Koska haluan kutsua sinua vaimokseni. 

Paikalla ollut yleisö villiintyi yllättyneen Svendsenin reaktiosta, joka nyökkäili onnellisena matkallaan lavalle Weissin luokse. 

– Tämä on sormus, jonka isäni asetti äitini sormeen 67 vuotta sitten. Ja tiedoksi siskoilleni ja veljilleni: en varastanut sitä, isä tietää että se on minulla, ok? Weiss vitsaili jatkaessaan puhettaan.

– Jan, haluan laittaa äitini käyttämän sormuksen sinun sormeesi kaikkien näiden ihmisten edessä, ja minun äitini sekä sinun vanhempiesi katsoessa yläpuoleltamme. Tuletko vaimokseni?

Svendsen nyökkäsi jälleen ennen kuin totesi Weissille rakastavansa tätä. 

– Kiitos Akatemialle! Kiitos kaikille! Weiss lisäsi ennen poistumistaan lavalta uuden kihlattunsa kanssa.

Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2001 työskennellessään Tony-gaalan parissa. Weissilla on kaksi tytärtä ja Svendsenillä kolme. 

Weiss kertoi gaalan takahuoneessa toimittajille, että kosinta oli erittäin maaginen hetki. Ohjaaja paljasti kulkeneensa punaisella matolla sormus taskussaan poltellen.

– Se oli hermoja raastavaa. Se ei ole timanttisormus. Se on äitini vihkisormus. Minulle se on paljon arvokkaampi kuin Hope-timantti. 

Svendsen puolestaan kertoi, ettei hänellä ollut mitään epäilystä Weissin aikeista. Hän kertoi olevansa hurmioissaan asiasta. 

– Olin niin kiitollinen siitä, että hän voitti ja toivoin, että hän omistaisi palkinnon äidilleen. Hän teki niin, ja jotain muutakin. Prosessoin tätä asiaa edelleen. 

Kosinta yllätti kaikki paikalla olijat, ja useat julkimot sekä gaalan katselijat ovat reagoineet tapahtumaan sosiaalisessa mediassa. Monet kommentoijat ovat ylistäneet romanttista elettä, joka jää eittämättä kirkkaasti Emmy-gaalan historiaan. 

Lähde: USA Today

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja