Jasper Pääkkönen suloisessa lapsuuskuvassa – juhlisti 41-vuotissyntymäpäiviään

0:12
Alexandra Escat hurmasi suomalaiset Linnan juhlissa vuonna 2018 - tällaisessa tyylissä hän edusti Jasper Pääkkösen rinnalla

Jasper Pääkkösen kiittää onnitteluista suloisen lapsuuskuvan kera. 

Näyttelijä Jasper Pääkkönen julkaisi Instagram-tilillään suloisen lapsuuskuvan. Pääkkönen ja hänen puolisonsa Alexandra Escat paljastivat viime viikolla odottavansa perheenlisäystä. Mies täytti myös 15. heinäkuuta 41 vuotta. 

– Kiitos kaikille synttärionnitteluista ja kauniista viesteistä viimeaikaisiin uutisiin liittyen. 41 vuotta kalastusta ja jatkuu edelleen (ainakin suhteellisen) vahvana, hän kirjoittaa. 

Kuvassa nähdään nuori Pääkkönen puisen ongen kanssa. Escat puolestaan julkaisi miehen syntymäpäivien kunniaksi hempeän kuvan, jossa kaksikko istuu rannalla auringonlaskua katsellen. 

Pariskunta järjesti viime viikolla Ibizalla juhlat, joista Escat julkaisi Instagram-tilillään kaksi videota. Juhlissa kävi ilmi, että perheeseen odotetaan tyttövauvaa. Sukupuoli paljastui, kun Pääkkönen ja Escat leikkasivat yhdessä ensimmäisen palan täytekakusta, jonka sisusta paljastui vaaleanpunaiseksi.

– Se on tyttö! kirjoittaa Escat, jonka pyöristynyt vauvavatsa erottuu jo selvästi videolla.

Toisella videolla näkyy, kuinka pari juhlii asiaa villisti ystäviensä kanssa. Escat kuvailee tilanteen olleen erittäin jännittävä.

– Olemme onnekkaita, että saimme jakaa tämän niin monien ystäviemme kanssa. Kiitos kaikesta rakkaudesta, siunauksesta ja onnesta, hän kiitteli.

Pari on pitänyt yhtä jo useamman vuoden. Escat varasti suomalaisten huomion itsenäisyyspäivänä 2018, kun hän käveli puolisonsa rinnalla kättelemään presidentti Sauli Niinistöä ja Jenni Haukiota Linnan juhlissa. Suomalaissuunnittelija Mert Otsamon kullansävyiseen luomukseen pukeutunut Escat ja Pääkkönen olivat yksi illan seuratuimmista pariskunnista.

Escat on useaan otteeseen hehkuttanut näyttelijärakkaansa kotimaata Instagram-seuraajilleen ja julkaissut upeita kuvia Suomen luonnosta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja