Järkyttävimmät hissipilat traumatisoivat viattoman – katso karmivat videot

Karmeat ja selkäpiitä karmivat jekut ovat saaneet uuden ulottuvuuden, kun Youtubessa on viime aikoina pyörinyt suunnattoman pelottavia hissipiloja: jalkojen alta murenevia lattioita ja viattomia kummittelevia pikkutyttöjä. Miten sinä reagoisit näihin käytännönpiloihin?

Brasiliassa tehty videopila hississä kummittelevasta pikkutytöstä on levinnyt kulovalkean tavoin internetissä. Esimerkiksi kauhisteltiin kyseistä videota, jonka kaamea pila varmasti on saanut hissikammoiset ja kummituksia kavahtavat ihmiset ympäri maailman haukkomaan henkeään.

Kummitus hississä

Youtubessa pyöriikin monia muitakin käytännönpiloja, joissa viattomat sieluparat joutuvat kokemaan kauhunhetkiä suljetussa hississä.

Lattia hajoaa alta

Toinen suurta kohua synnyttänyt pila aiheutti myös kauhua ja paniikkia hissikävijöissä: hissin lattialle asennettiin näyttöjä, joiden videokuvan perusteella hissin matkustajat näkivät lattian hajoavan jalkojensa alla säpäleiksi.

Bisnesmies ilmestyy hissiin pimeästä

Hissijekkuja kaameine yllätysvieraineen on tehty myös puhtaan pilailun nimissä. Piilokameran hengessä pimenevään hissiin ilmestyy kuin tyhjästä herrasmies. Tai sitten toisinpäin: ihmislapsi katoaa kuin tuhka tuuleen.

Pieni tyttö katoaa hississä

Mikä näistä käytännönpiloista on mielestäsi kaamein? Entä hauskin? Kommentoi!

Tule AVAn Facebook-faniksi!

Lue myös:


AVA

Lähde: Youtube

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja