Järkyttävä väkivallanteko Mestarien liiga -ottelun jälkeen – City-kannattaja mukiloitiin teho-osastolle moottoritien pysähdyspaikalla

1:33
Video: Manchester Cityn pelaajat saivat avausmaalin jälkeen tavaraa ja nestettä niskaansa – topparitähti Aymeric Laporte reagoi.

Manchester City tiedotti keskiviikkona seuran olevan järkyttynyt ja surullinen uutisista, joiden mukaan heidän kannattajansa kimppuun oli käyty tiistai-iltana Belgiassa voittoisan Mestarien liiga -ottelun jälkeen.

City pöllytti vieraskentällä belgialaista Club Bruggea maalein 5–1. Brittimediassa kerrotaan, että eräs Belgiassa asuva City-kannattaja on joutunut teho-osastolle, kun hän kimppuunsa käytiin ottelun jälkeen Gentin liepeillä, Drongenissa, noin 40 kilometrin päässä ottelun näyttämönä toimineesta Jan Breydel Stadiumista.

– Teemme parhaillaan yhteistyötä belgialaiskollegoidemme ja poliisin kanssa saadaksemme lisätietoa asiasta. Ajatuksemme ovat Belgiassa asuvan kannattajamme perheen ja ystävien luona, ja toivotamme heille kaikkea hyvää, City sanoo tiedotteessaan.

Club Brugge kertoo omassa tiedotteessaan, että väkivallanteko tapahtui E40-moottoritien pysähdyspaikalla.

– Tuomitsemme voimakkaasti kaiken rikollisen toiminnan, niin  stadionin sisä- kuin ulkopuolella.

Osa kotijoukkueen kannattajista sikaili tiistai-iltana jo ottelun aikana. Kun City siirtyi 1–0-johtoon, vierasjoukkueen pelaajien niskaan alettiin heitellä katsomosta tavaraa.

Tilanne on katsottavissa jutun yläreunassa olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja