Manchester City raivostutti yleisön – pelaajat päätyivät tulilinjalle, tähti joutui reagoimaan

Manchester City pöllytti belgialaista Club Bruggea vieraissa maalein 5–1 jalkapallon Mestarien liigan A-lohkon ottelussa. Avausmaalin jälkeen nähtiin valitettava episodi.

City hallitsi ottelun pelitapahtumia mielin määrin, ja maalejakin napsui. Kotiyleisö näytti turhautumisensa jo ensimmäisen takaiskumaalin jälkeen tuomittavalla tavalla.

Joao Cancelon viimeistelemän vieraiden avausosuman jälkeen Cityn pelaajat riensivät juhlimaan osumaa kulmalipun lähelle. Osa kotiyleisöstä oli näkyvän raivoissaan ja alkoi lentää tavaraa ja nestettä City-pelaajien niskaan. Manchesterilaisten topparitähti Aymeric Laporte joutui reagoimaan tilanteeseen.

Katso tilanne ja Laporten reaktio ylälaidan videolta.

Riad Mahrez iski myöhemmin Citylle kaksi maalia, joista ensimmäisen rangaistuspotkusta. Vieraille osuivat myös takakulmaan pallon sijoittanut Kyle Walker ja ensimmäisen Mestarien liiga -maalinsa tehnyt 19-vuotias Cole Palmer.

Hans Vanaken tälläsi Bruggen kosmeettiseksi jääneen ainokaisen, 1–4-kavennuksen, 81. minuutilla; osuma oli hänelle Mestarien liiga -kauden kolmas, kun takana on yhtä monta peliä.

City siirtyi Mestarien liigan A-lohkon kärkipaikalle; sillä on nyt kasassa kuusi pistettä. PSG ja Club Brugge ovat neljässä pisteessä ja RB Leipzig nollilla.

City ja Brugge ovat pelanneet kolme ottelua, kun taas PSG ja RB Leipzig tahkoavat lohkovaiheen kolmannen pelinsä kohtaamalla toisensa tänään tiistaina kello 22 Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat