Jarkko Tammisen kassi:

- 2 punajuurta - kuhafilettä - 4 aprikoosia - 2 valkoinen suklaa -patukkaa - 3 tomaattia - palvikinkkua - hunajameloni

Jyrki Sukulan ja Jarkko Tammisen menu:

Kinkku-melonialkupala Paistettu kuha Paistettua punajuurta ja kuhaa Tomaatti-suklaajälkkäri

Kinkku-meloni alkupala

Leikkaa ylikypsästä kinkusta muotilla pyöreä pala ja kasaa sen päälle marinoiduista melonilohkoista ja aprikooseista tehty salaatti. Kuori ja paloittelke melonit ja pilko aprikoosit. Mausta suolalla, sokerilla, 1 rkl sitruunan mehua, pippuria. Koristele ruohosipulilla.

Paistettua kuhaa ja tomaattia

Kuutio tomaatti, puolikas valkosipulinkynsi ja puolikas sipuli, freesaa pannulla runsaassa oliiviöljyssä, mausta raastetulla sitruunan kuorella, suolalla ja pippurilla. Paista kalafile pannulla nopeasti toinen puoli ja kun olet kääntänyt kasaa fileen päälle tomaattisipuliseosta ja tilkka valkoviiniä. Anna hautua muutama minuutti.

Paistettua punajuurta ja kuhaa

Kuori ja raasta punajuuri, paista pannulla oliiviöljyssä hienonnetun sipulin ja valkosipulin kanssa. Tarjoile grillatun tai paistetun kuhafileen ja basilikasalaatin kanssa

Tomaatti-suklaa jälkiruoka

Kalttaa tomaatit, halkaise ja koverra tyhjäksi. Täytä sokeriliemellä ja anna maustua muutama minuutti, kaada ylimääräinen sokeriliemi pois. Täytä rouhitulla valkosuklaalla ja laita uuniin 200 astetta noin 5 minuutiksi. Tarjoile apsikoosisalaatin kanssa. Lohko aprikoosit ja pilko päälle vähän minttua ja 2 rkl cointreauta.

Lue myös:

    Uusimmat