Mainos

Jari Puhakan kassi:

- tonnikalafile - kookoskermaa - Mustapekka -juustoa - rieskaa - mustikoita - persikoita

Harri Syrjäsen ja Jari Puhakan menu:

Tonnikala-kookospata

200 g tuoretta tonnikalaa kuutioituna 1 persikka kookosmaitoa 1 tl kuminaa 1 rkl silputtua minttua

Laita ainekset kattilaan ja freesaa hetki. Lisää kokosmaito ja keitä 10 min.

Mustikka -ja persikkapiirakka

200 g valmista perusmurotaikinaa 3 rkl mustikoita 1 persikka 1 dl valmista vaniljakastiketta 1 tl sokeria

Painele taikina pieniin vuokiin ja päälle mustikat / persikan lohkot. Päälle sokeria ja paista uunissa 200 c:ssa 18 minuuttia.

Grillattua tonnikalaa ja mustikka-vinaigretteä

150 g tuoretta tonnikalaa 1 pieni rieska 2 rkl mustikoita 1 dl rypsiöljyäsekalaisia tuoreita yrttejä

Grillaa tonnikalapihvi ja rieska. Soseuta mustikat öljyn kanssa ja mausta sokerilla sekä suolalla, siivilöi. Pyörittele nypityt yrtit mustikka-vinaigretessä.

Jarin jälkiruoka

mustikoita kuohukermaa

Vatkaa kerma vaahdoksi ja asettele kerroksittain mustikoiden kanssa. Mausta sokerilla ja tarvittaessa vanilja kastikkeella.

Mustapekka-garbonara

200 g spagettia 1 Mustapekka -juusto 2 dl kermaa 1 keltuainen

Keitä spagetti. Kiehauta kerma ja lisää pilkottu juusto. Lopuksi saosta keltuaisella. Sekoita soosi ja pasta keskenään.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.