Jari Kurrin johtama yhtiö luopui Jokerien U20-joukkueesta – Jääkiekkoliitto hyväksyi siirron juuri kauden kynnyksellä

Helsingin Jokerien alle 20-vuotiaiden SM-sarjajoukkue siirtyy Jari Kurrin alaisuudesta Jokerit ry:lle. Liitto tiedotti asiasta tiistaina kilpailuvaliokunnan kokouksen jälkeen.

Kurrin omistama ja KHL-liigassa pelannut Jokerit Hockey Club Oy on pitänyt hallussaan Jokerien sarjapaikkaa U20-ikäluokan SM-sarjassa. Liitto oli kuitenkin linjannut, ettei KHL-toimintaa pyörittänyt yhtiö voi hallinnoida U20 SM-sarjassa pelaavaa joukkuetta.

Liitto kertoo tiedotteessaan, että Helsingin Jokerit ry ja Jokerit Hockey Club Oy hakivat yhdessä sarjapaikan siirtoa ry:lle. Liiton kilpailuvaliokunta käsitteli asian tiistaina sähköpostikokouksessaan ja päätti hyväksyä anomuksen.

– Täten Jokerien sarjapaikka U20 SM-sarjassa on siirretty Helsingin Jokerit ry:lle, liitto kertoo.

Alle 20-vuotiaiden SM-sarja käynnistyy Jokerien osalta jo perjantaina vierasottelulla Lahden Pelicansia vastaan.

Jokerit virittelee kulisseissa edustusjoukkueen paluuyritystä kotimaiseen Liigaan. Viime viikolla Jokerit ry kertoi, että se on luovuttanut seuran tavaramerkin uudelle, toistaiseksi tuntemattomalle taustayhtiölle. Ry:n tiedotteen mukaan Kurri ja entinen omistaja Harry Harkimo eivät ole mukana taustayhtiön toiminnassa.

Liigakauden 2023–24 lisenssihakemuksen takaraja on 31. lokakuuta. Liiga edellyttää Jokerien lisenssihankkeessa KHL-kytkösten täydellistä katkaisemista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja