Janni Hussi ja Joel Harkimo poseeraavat romanttisessa kuvassa – tarkkaavaisten someseuraajien katse kiinnittyi erityisesti kuvan taustalle

4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhtenävisistä asuistaan Urheilugaalassa.

Somevaikuttaja Janni Hussi julkaisi yhteiskuvan miesystävänsä yrittäjä Joel Harkimon kanssa.

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi julkaisi Instagram-tilillään suloisen yhteiskuvan puolisonsa, yrittäjä Joel Harkimon kanssa. Pariskunta oli viettänyt leppoisan viikonlopun hotellissa. Kuvassa heillä on aamiainen sängyssä.

– Hyvää huomenta! Ja hyvää ystävänpäivää! Täällä just heräiltiin staycationilla ja aletaan puputtamaan aamupalaa naamaan. Ollut kyllä kiva ja rento viikonloppu! Kohta päiväsaunaan! Hussi kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Monet someseuraajat ovat laittaneet kuvaan sydän-emojeita ja toivottaneet hyvää ystävänpäivää pariskunnalle. Pari seuraajaa kuitenkin kiinnitti huomionsa sivupöydällä olevaan yksityiskohtaan.

– Noi nuuskat tuol kielin puolen pöydällä.

– Hauska yksityiskohta nuuskat pöydällä.

Myös Harkimo julkaisi saman kuvan omalla tilillään.

– Hyvää Ystävänpäivää. Me ollaan "reissussa" 1000 metriä himasta. Tekee todella hyvää, Harkimo kirjoittaa.

Koira yhdisti

Hussi ja Harkimo vahvistivat seurustelevansa lokakuussa 2018. Hussi kertoi vuoden 2020 alussa Sulamispiste-podcastissa sitä, miten heidän suhteensa alkoi.

– Syy siihen, että me ollaan tavattu tönöttää itseasiassa mun vasemmalla puolella ja läähättää, nimittäin Harri-koira on toiminut amorina tässä, Hussi kertoi podcastissa helmikuussa.

Hussi vitsaili keskustelussa käyttäneensä Harri-koiraansa sinkkuaikoinaan miessyöttinä julkaisemalla lemmikistään mahdollisimman paljon suloisia kuvia.

– Sähän sitten tähän syöttiin tartuit, jäit koukkuun niin sanotusti, Hussi jatkoi.

Pariskunta muutti yhteen kesällä vuonna 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja