Janne Laukkasen kassi:

- 1 prk fetaa- (pieni) ananas- avomaan kurkku- 5 chilipalkoa- parsakaali- kananrintafileitä- Wasabi-tahna

Markus Maulavirran ja Janne "Lelu" Laukkasen menu:

Fetajuustolla täytetty broilerinrintaleike & parsakaalikastike

broilerin rintafile fetaa oliiviöljyä chilipalkoja pippuria suolaa

Tee fetasta tahna jonka maustat oliiviöljyllä ja hienoksi hakatulla chilipippurilla. Tee veitsellä reikä broilerinrintaan pitkittäin ja täytä fetatahnalla. Ruskista pannulla ja laita 180 asteiseen uuniin 15 minuutiksi.

Parsakaalikastike

parsakaalia suolaa sitruunan mehua smetanaa

Keitä parsakaali suolalla maustetussa vedessä, valuta ja sekota tehosekoittimella hienoksi, mausta tipalla sitruunaa ja smetanaa.

Ananasohukaisia

ohukaistaikinaa tuoretta ananasta

Paista ananasviipaleita pannulla ja kaada ohukaistaikinaa päälle. Paista molemmin puolin. Tarjoa vaahdotetun kerman ja hedelmäsiirapin kanssa.

Wasabisoija

2 osaa soijaa 1 osa Balsamico -etikkaa piparjuuritahnaa maun mukaan

Sekoita ainekset keskenään. Käytä dippinä.

Lue myös:

    Uusimmat