- 1 prk fetaa- (pieni) ananas- avomaan kurkku- 5 chilipalkoa- parsakaali- kananrintafileitä- Wasabi-tahna
Markus Maulavirran ja Janne "Lelu" Laukkasen menu:
Fetajuustolla täytetty broilerinrintaleike & parsakaalikastike
broilerin rintafile fetaa oliiviöljyä chilipalkoja pippuria suolaa
Tee fetasta tahna jonka maustat oliiviöljyllä ja hienoksi hakatulla chilipippurilla. Tee veitsellä reikä broilerinrintaan pitkittäin ja täytä fetatahnalla. Ruskista pannulla ja laita 180 asteiseen uuniin 15 minuutiksi.
Parsakaalikastike
parsakaalia suolaa sitruunan mehua smetanaa
Keitä parsakaali suolalla maustetussa vedessä, valuta ja sekota tehosekoittimella hienoksi, mausta tipalla sitruunaa ja smetanaa.
Ananasohukaisia
ohukaistaikinaa tuoretta ananasta
Paista ananasviipaleita pannulla ja kaada ohukaistaikinaa päälle. Paista molemmin puolin. Tarjoa vaahdotetun kerman ja hedelmäsiirapin kanssa.
Wasabisoija
2 osaa soijaa 1 osa Balsamico -etikkaa piparjuuritahnaa maun mukaan
Sekoita ainekset keskenään. Käytä dippinä.