Janne Kataja kertoo epäonnistuneista bisneksistään: "Olen huutokaupassa punaviinipäissäni painanut ostaen"

Näyttelijä ja juontaja Janne Kataja kommentoi epäonnistumisiaan liike-elämässä.

Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin juontamassa Kesäterassi-keskusteluohjelmassa nähdään tänään vieraana tv-kasvo Janne Kataja.

Kataja kertoo vieraillessaan Kesäterassi-ohjelmassa epäonnistuneista ideoistaan ja liike-elämässä tekemistään virheistä.

Yhdessä vaiheessa Kataja sai ajatuksen, että hän kehittää festivaaleille parempia bajamajoja. Mutta idea ei lopulta tuottanut hedelmää.

– En tiennyt, paljon ihmiset ovat valmiita vessoista maksamaan, versus se, että vessa siirretään ja se on Suomen paras, maksaa. Se on esimerkiksi sellainen hanke, joka ei mennyt ihan putkeen, Kataja paljastaa.

Lisäksi kokenut juontaja on kokeillut siipiään kiinteistösijoitusmaailmassa, mutta sieltäkin on jäänyt pääasiassa tyhjää käteen.

– Olen jossain huutokaupassa punaviinipäissäni painanut ostaen jonkun tönön jostain ja sitten me yrityksessä yritetään pähkiä, että miten me päästään siitä eroon, Kataja naureskelee.

Kesäterassi MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat