Janne Kataja: Haaveilen saavani isänpäiväaamiaisen sänkyyn

Juontaja Janne Kataja toivoo saavansa herkkuaamiaisen, mutta pelkää, että toive ei välttämättä tänä vuonna toteudu.

Subilla Muodin huipulle Extraa luotsaava Janne Kataja epäilee jäävänsä tänä vuonna ilman isänpäiväaamiaista. Viime äitienpäivänä vaimon hemmottelu jäi hunningolle, eikä Kataja uskalla toivoa liikoja tulevalta isänpäivältä.

Jos miestä kuitenkin onnistaa aamiaisen suhteen, söisi suosikkijuontaja unelmiensa isänpäiväaamiaisella mieluiten juusto-omeletin, jogurttia ja juustosämpylän salaatilla, tomaatilla ja kurkulla. Juomaksi isukki nauttisi mieluiten mustaa teetä maidolla ja sokerilla sekä hedelmälihallista tuoremehua.

Katajan tytär, vuoden ikäinen Seela on vielä liian nuori valmistelemaan isänpäiväyllätyksiä, joten Seelan puolesta kaikki isäinpäivätoimet hoitaa vaimo.

– En ole toivonut mitään lahjaa, mutta olen saanut vihjeen, että mahdollisesti Seela äitinsä avustuksella askartelee minulle isänpäiväkortin ja sehän on mitä mainioin lahja, Kataja kertoo ylpeänä.

Nuorelle perheelle ei vielä ole ehtinyt muodostua varsinaisia isänpäiväperinteitä.

– Yhdeksi perinteeksi on kuitenkin muodostumassa viime isänpäivän ja tämän vuoden myötä se, että isäni kutsuu minun ja veljeni perheet päivälliselle johonkin ravintolaan. On hienoa, että paikalla on kahden sukupolven isät ja lapset yhdessä, nuori isä iloitsee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat