Janina Fry sai ikävän puhelun juuri ennen tv-ohjelman kuvauksia – tyttären koulusta soitettiin

1:18
Katso videolta maskin poisto

Janina Fry muistelee Masked Singer -kuvauksia sosiaalisessa mediassa.

Jälleen yksi hahmo joutui poistamaan maskinsa Masked Singer -ohjelmassa ja tällä kertaa ohjelman joutui jättämään Timantti. Katsojien lisäksi yllättyivät myös etsivät, koska he eivät arvanneet yrittäjä Janina Fryn piilottelevan maskin alla.

– Ajattelin, että Janne tunnistaisi äänestä, Fry mietti paljastumisen jälkeen. 

Nykyisin Ruotsissa asuva Fry muistelee kuvauksia Instagram-tilillään. Hän myöntää, että ohjelman aikana elämä oli salailua.

– Useita matkoja Helsinkiin sekä piilottelua visiirin ja mustan hupparin alla. Autokuskit jotka kuljettivat salareittejä pitkin hotellista studiolle ja takaisin. Sovituksia, laulamista, hikoilua, mustelmia, kuiskaamista ja hullunkurisia läheltä piti tilanteita.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Fry kiittelee pukusuunnittelija Merja Thiliä, joka toteutti tiiminsä kanssa Timantin ulkoasun. Sen lisäksi kiitokset Fryltä saa tuotantoyhtiö ja juontaja Ile Uusivuori.

– Liikkumisen vaikeus, jopa ihan kävely tällaisen painavan epästabiilin peltihäkkyrän sisällä yllätti!
Lopuksi Fry paljastaa, että viimeinen kuvauspäivä alkoi pienimuotoisella shokilla.

– Sain puhelun lasten koulusta, että tyttäreni oli vetänyt hurjat lipat liikuntatunnilla ja mahdollisesti murtanut kummatkin ranteensa. Useimmiten olen lähistöllä lapsia varten mutta tietenkin sen kerran kun olen muualla silloin kyllä sattuu ja tapahtuu! Pääsin kotiin samana iltana ja onneksi vain toinen ranne oli murtunut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja