Jani Sievinen lähetti vahingossa selfien ex-anopille – härski kuvateksti

Viime toukokuussa eronnut uimari pitää yhä yhteyttä eksänsä äitiin – ainakin vahingossa.

Entinen huippu-uimari Jani Sievinen erosi Mari Samuelsenista kahdeksan vuoden yhdessäolon jälkeen viime toukokuussa.

Pari jätti tuolloin yhteisen avioerohakemuksen, ja 26. marraskuuta Jani vei yksin toisen vaiheen hakemuksen Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen.

Mari Samuelsen muutti kesällä kotimaahansa Norjaan yhdessä parin kolmen lapsen kanssa ollakseen lähempänä perhettään.

Jani Sievinen ei ole kertonut julkisuudessa millaiset välit hänellä on entisen puolisonsa perheeseen. Keskiviikkona hän kuitenkin jakoi Facebook-profiilissaan huvittavan sattumuksen, johon liittyy hänen entinen anoppinsa.

– Otin valmennusselfien ja kirjoitin hieman härskimmän tekstin snapchattiin. Piti lähettää ystävälle mutta menikin vahingossa ex-anopille Norjaan. Oli pakko soittaa perään ja ilmoittaa että meni kyllä vahingossa väärään osoitteeseen...hah...no sattuuhan näitä..heh, Jani Sievinen kirjoittaa julkisessa päivityksessään.

Snapchat on mobiilisovellus, jossa käyttäjät voivat jakaa toisilleen valokuvia. Valokuvat säilyvät vastaanottajan puhelimessa vain lähettäjän määrittelemän ajan.

Sievisen päivityksestä ei käy ilmi kuinka ex-anoppi reagoi entisen vävynsä viestiin. Sievinen ei myöskään selvennä onko kaksikolla muuten tapana lähetellä toisilleen kuvia.

Lue myös:

    Uusimmat