Janet Jackson myöntää: Olen kamppaillut painoni kanssa koko ikäni!

Laulaja Janet Jackson paljasti kamppailleensa painonsa kanssa koko ikänsä.

Laihdutusohjelman keulakuvaksi suostunut laulaja Janet Jackson kertoi avoimesti ongelmista, joiden kanssa hän on kamppaillut vuosikaudet.

– Olen kamppaillut painoni kanssa koko ikäni ja se on ollut minulle vaikea asia, Jackson kertoo.

Laulajatar uskoo, että laihdutuksesta haaveilevien ihmisten on helppo samaistua häneen, sillä hän tietää tarkalleen, mistä puhuu.

– Ihmisten on helppo samaistua minuun, sillä minä tiedän mistä puhun. Minä ymmärrän täysin, millaista on kamppailla painonpudotuksen kanssa, tiputtaa liikaa kiloja tai lihota enemmän kuin on enää terveellistä, Jackson pohtii.

Vuosien taistelun jälkeen laulajatar on tätä nykyä sinut itsensä kanssa. Uusimman dieetin avulla Jackson on myös hoikistunut silmissä. Vaikka haaveissa on vielä muutaman kilon painonpudotus, ei hän anna projektin lyhistää itseään.

– En halua kertoa, kuinka monta kiloa olen tähän mennessä pudottanut, tai kuinka monta kiloa aion vielä pudottaa. Nyt minulla on kuitenkin hyvä olo. Haluan säilyttää tämän mielentilan. Minulla on vielä sarkaa jäljellä, vaikka en haluakaan laihduttaa enää montaa kiloa, Jackson kertoo.

Vuosien mittaan Jackson oppi tuntemaan oman kompastuskivensä ajoittain liiankin hyvin. Vaikeita aikoja on kuitenkin hyvä peilata hyvään oloon, jonka laulajatar on nyt laihdutusohjelman keulakuvana saavuttanut.

– Kun olen allapäin tai stressaantunut, minulla on tapana turvautua syömiseen. Minulla on ollut ongelmia myös kehonkuvani kanssa. Siksi on erityisen tärkeää, että minä tunnen oloni nyt mukavaksi, Jackson muistuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Music-News

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat